Haberler

Habermetre'den Türkiye'de Bir ilk

Güncelleme:

Türkiye'nin en büyük 'Dijital Haber Bankası' Habermetre, Türkiye'de ilk defa dijital medya için haber okunma sayısını ölçülebilir hale getirdi.

Türkçe-İngilizce tweet takibi, detaylı sorgulama, online kişisel arşiv, anlık tweet analizi, görsel ve link analizi özellikleri ile kullanıcılarına analiz edilmiş verilerle etkili ve verimli bir gündem takibi sağlayan Türkiye'nin en büyük 'Dijital Haber Bankası' Habermetre, bu özelliklerine bir yenisini daha ekledi.

HABER OKUNMA SAYISI ÖLÇÜLEBİLİR HALE GELDİ

Habermetre, Türkiye'de ilk defa dijital medya için haber okunma sayısını ölçülebilir hale getirdi. Son dönemlerde popülaritesi iyice artan dijital medya alanında oldukça kolaylık sağlayacak bu yeni modülle, internet mecrasında yayınlanan bir haberin ne kadar reklama eşit olduğunu (Reklam eder değeri) hesaplamak bir tıkla mümkün oldu.

BU BİR İLK! 6 BİNDEN FAZLA TEK TEK İNCELENİP ANALİZ EDİLİYOR

Medya alanındaki Ar-Ge projeleriyle tanınan HaberMetre Türkiye'de ilk kez geliştirilen bu sistemle 6 binden fazla siteyi tek tek inceleyerek, bir haberin sitedeki yayın süreci boyunca tüm hareketlerini takip edebiliyor. Haberin manşette mi, anasayfada mı yer aldığından tutun da manşette kaç dakika boyunca kaldığını anlık olarak takip edip değerlendiren bu sistemle sağlam analitik veriler elde edebilirsiniz.

HaberMetre AR-GE çalışmaları aynı TÜBİTAK destekli olduğu için geliştirilen her modül aynı zamanda birer akademik çalışma niteliğinde.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title