Haberler

Haberi Alan, Nejat İşler'in Yanına Koştu

Nejat İşler için İstanbul’dan ve çeşitli illerden ilçeye gelen sanat camiasının ünlü isimleri, İşler’in ailesini yalnız bırakmadı.

İki gün önce yoğun bakıma kaldırılan Nejat İşler için ünlü isimler Bodrum’a akın etti. Özel bir hastanenin yoğum bakım servisinde hayat mücadelesi veren İşler’i oyuncu arkadaşları yalnız bırakmadı. Sabah erken saatlerde hastaneye gelen İşler’in arkadaşları bir an olsun hastaneden ayrılmadı. Haberi alır almaz Bodrum’a koşan arkadaşlarının oldukça üzgün olduğu gözlendi. Bir an olsun ünlü oyuncuyu yalnız bırakmayan Ayşe Özyılmazel, “Ne olur dua edelim bir an önce iyileşsin” dedi. Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci ise, Nejat İşler’in durumunun aynı olduğunu ifade ederek, herkesin dua etmesini istedi.

Birçok oyuncunun ise dizi setlerini bırakıp Bodrum’a geldiği öğrenildi. Akşam saatlerinde ünlü yönetmen Murat Şeker de hastaneye geldi. Ünlü şarkıcı ve bir zamanlar aynı dizide rol alan Şevval Sam’ın ise gece yarısı haberi alır almaz İşler’in yanına geldiği ve bir an olsun hastaneden ayrılmadığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Nejat İşler İstanbul Bodrum Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title