Haberler

Haber Alınamayan Kişi 8 Gün Sonra Ormanda Bulundu

İnebolu ilçesinde 8 günden bu yana haber alınamayan zihinsel engelli, evinden 5 kilometre uzaklıktaki ormanlık alandan geçen derenin yatağında bulundu.

Durupınar köyünde 11 Kasım'da kız kardeşi Fatma Arıcı'yla ineklerini otlatırken kaybolan Davut Arslan'ın (43) yakınları, durumu jandarmaya bildirdi.

Jandarma ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra vatandaşların yaptığı çalışmada bulunamayan zihinsel engelli Arslan'ın fotoğrafının yer aldığı afişler civar köylere dağıtıldı.

İkizler köyünde bir vatandaşın Arslan'a benzeyen biri kişi gördüğünü jandarmaya bildirmesi üzerine bölgeye giden ekipler, ormanlık alanda yeniden çalışma yaptı.

Karayolundan 200 metre, evine ise 5 kilometre uzaklıktaki dere yatağında bulunan Arslan, jandarma ekipleri tarafından yolda bekleyen ambulansa kadar götürülerek İnebolu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Arslan'ın kız kardeşi Fatma Arıcı, AA muhabirine, ağabeyinin zihinsel engelli olduğunu söyledi.

Jandarma ağabeyinin bulunduğunu haber verince geldiklerini belirten Arıcı, "Bana sadece su içtiğini söyledi. Ayrıca domuzların saldırısına da uğramış. Sağlık durumu iyi. Sadece ayaklarında yaralar var" dedi. - Kastamonu

Kaynak: AA / Güncel

Davut Arslan Kastamonu İnebolu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title