Haberler

Güzler Piknik Alanı ve Evcil Hayvan Parkı Projesi Temel Atma Töreni Yarın Yapılacak

Kırşehir'de 650 kişinin aynı anda piknik yapabileceği Güzler Piknik Alanı ve Evcil Hayvan Parkı'nın temel atma töreni yapılacak.

Temel atma töreni, Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun katılımı ile gerçekleşecek.

Temeli atılacak Güzler Piknik Alanı ve Evcil Hayvan Parkı ile açıklamada bulunan Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "Doğal yapısına müdahale etmeden tasarladığımız projemizde daha konforlu bir piknik alanı, seyir terasları, basket sahası, oyun grupları, kafeterya, köprüler, idari binalar, büfeler, satış birimleri ve çocuklarımıza hayvan sevgisini aşılamak için planladığımız evcil hayvan parkı, seyir kuleleri, eğitim alanları yer alacak. Projemizde ayrıca onlarca çeşit kuşun bir arada yaşayacağı bir kuş bahçesi de olacak. İster kalabalık gruplar halinde, ister ailenizle 650 kişinin aynı anda piknik yapacağı bir piknik alanını da Kırşehirliler için bu projede hayata geçireceğiz." dedi.

Kıreşhir'in her alanda gelişeceğini ifade eden Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "Kırşehir'i her alanda geliştirecek, değiştirecek ve Kırşehir'e yeni sosyal alanlar kazandıracak projeleri yapmaya devam ediyoruz. Daha büyük hedeflere, daha büyük projelerle ilerlemek adına şehrimize yeni hizmetler ekliyoruz. Her zaman dediğimiz bir şey var, Kırşehir her şeyin en güzeline layık. Biz Kırşehir için yılların deneyimi ve mühendislik bilgimizi harmanlayarak Kırşehir için her şeyin en güzelini yapıyoruz. Kırşehir'e kazandıracağımız yeni sosyal alanımızın temel atma törenine tüm halkımızı davet ediyorum." diye konuştu. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Veysel Eroğlu Fethi Yaşar Kırşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title