Haberler

'Güzin Abla'nın "Tecavüze Uğradım" Diyen Genç Kıza Verdiği Yanıt Tepki Çekti

Güncelleme:

'Güzin Abla' olarak ünlenen Feyza Algan'ın tecavüze uğradığını anlatan bir kadına, "Bu tür olaylar, genç okurlarıma örnek oluyor, iyi bir ders oluyor" şeklinde yanıt vermesi büyük tepki çekti.

'Güzin Abla'nın bir okuyucusuna verdiği yanıt sosyal medyada gündem oldu. Hürriyet gazetesinden Feyza Algan, kendisine gelen sorulara verdiği yanıtlar ile bilinen 'Güzin Abla' köşesinde tecavüze uğradığını anlatan bir kadına, "Bu tür olaylar, genç okurlarıma örnek oluyor, iyi bir ders oluyor. Onlara verebileceğim öğütlerden çok daha fazla işe yarıyor" diye cevap verdi.

"RIZAM DIŞINDA BENİMLE İLİŞKİYE GİRDİ"

İsmini vermek istemeyen bir kadın, 'Güzin Abla'ya "Üniversitede tanıştığım bir gençle arkadaşlık ediyordum. Bir akşam beni arkadaşının evine götürdü. Orada bana içki içirdi ve rızam dışımda benimle beraber oldu. Şimdi ben erkeklere artık nasıl güvenebilirim, söyleyin bana" sorusunu yöneltti.

"GENÇ OKURLARIMA BÜYÜK DERS OLUYOR"

Algan'ın, Hürriyet'te "Rızam dışında benimle oldu" başlığıyla yayımlanan yazısında buna verdiği yanıt "Bunları benimle paylaştığın için teşekkür ederim sana. Çünkü işte bu tür olaylar, genç okurlarıma örnek oluyor, iyi bir ders oluyor. Onlara verebileceğim öğütlerden çok daha fazla işe yarıyor. Her önünüze çıkan erkeğe hemen güvenmeyin, onu çok iyi tanımadan baş başa kalmayın" oldu.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ

'Güzin Abla'nın "Tecavüze uğradım" diyen genç kız hakkında yaptığı yorum, sosyal medyada büyük tepki çekti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (119)

Adınızı Yazın:

hiç bi kadın aptal değil o eve gidince ne olucağını bilmicek hadi onu geç alkol içince ne olacağını bilmicek hele bide arkadaşının evine gidicek. . daha doğru düzgün tanımadığın erkekle aynı evde başbaşa bide alkol var güldürmeyin yaa. .

47
3
yanıtYanıtla
BiLMiŞ:

Kadın doğru söylemiş işte neyine tepki göstermiş o sürüler. Kadın açık açık, ''Bir müsibet, bin nasihatten iyidir. '' alın size bir örnek demiş. Ders alsınlar kendilerini mal bir obje yerine koymasınlar işte. Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davulu yerleştirsen az. . .

46
2
yanıtYanıtla
ali:

gercekten dogru soyluyon kadin dogru soylemis nesine tepki gosteriyorlarsa

yanıt22
yanıt2
Cevoli:

Bravo. İyi özetlemişsin.

yanıt0
yanıt0
Leda:

Kadın doğru söylemiş neden tepki verildi anlamadım?

40
2
yanıtYanıtla
Serkan:

Bir musibet bin nasihatten iyidir.. Güzin hanmefendinin demek istediği bu

36
6
yanıtYanıtla
Cherkez:

Namus diye bir shey kalmadi siz Turkiyelilerde!Birde Musluman gechinirsiniz, tuhhhh size!

15
25
yanıtYanıtla
PELİN:

Tuh sana ! Nerelisin, senin köyünde olmaz mı böyle şeyler?

yanıt1
yanıt0
Amet çakar:

Kız o eve giderken elma mi toplamaya gittiğini saniyomuş acaba..önce bi erkekle eve git oda yetmezmiş gibi bi de içki iç.sonra da bana niye çaktın de..olacak iş mi?suç kimde şimdi.

36
4
yanıtYanıtla
özkan:

güzin ablam doğru demiş. ateşle barut bir arada durmaz. sen hem adamın evine git birde içki iç bu işin sonunda seni hacca götürmesini bekleme

38
2
yanıtYanıtla
Tüm 119 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title