Haberler

Güzgülü ve Coşkun Tso Yemeğine Katıldı

Adalet Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin işbirliği ile Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleşecek olan ‘Ticari Uyuşmazlıklarda Arabuluculuk ve İş Dünyasına Faydaları’ toplantısı öncesinde protokol üyeleri akşam yemeğinde buluştu.

Adalet Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin işbirliği ile Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nın ev sahipliğinde gerçekleşecek olan 'Ticari Uyuşmazlıklarda Arabuluculuk ve İş Dünyasına Faydaları' toplantısı öncesinde protokol üyeleri akşam yemeğinde buluştu. Yemeğe Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun da katıldı.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nın ev sahipliğinde Holiday INN Otelde gerçekleşen yemeğe Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek, Celal Bayar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Birol Kovancılar, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, Manisa Baro Başkanı Ali Arslan, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcıları Gültekin Aşçı, Tevfik Aslaner, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ali Bankoğlu, Mehmet Baki Kılıç, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Atilla Altuntaş, Banu Tatlıcıoğlu Sevimli, Mehmet Fatih Özer, Serhat Çetin, Kamil Yüzgenkaya, Şehzadeler Belediyesi Başkan Vekili Burhan Aydemir, Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Esnaf Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Hasan Geriter, Manisa'yı, Mesir'i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, Şehzadeler Ziraat Odası Başkanı Mustafa Kaçire, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun, Manisa Oda ve Borsalar Akademik Danışmanı Mahmut Kargın ve hakimler katıldı.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, arabuluculuk sisteminin iş dünyası için büyük bir önemi olduğunu belirterek, 'Ülkemizdeki maalesef yargı sistemimizde yaşanan uzun süreç biz iş adamlarını olumsuz yönde etkilemektedir. İş dünyası olarak zamana karşı bir rekabet halindeyiz. Yaşadığımız anlaşmazlıklar ne yazık ki kısa sürede çözüme kavuşamamaktadır. Bu durum bizleri de sıkıntıya sokuyor. Şimdi hayatımıza giren arabuluculuk sistemi ile daha hızlı sorunlarımız çözüme kavuşacak. Arabuluculuk sistemini bizlere tüm detayları ile anlatacak olan misafirlerimizi Manisa'da ağırlamaktan dolayı duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Yemeğimize katılan değerli protokol üyelerimize de teşekkürlerimi sunuyorum. Umarım yapacağımız toplantının Manisa iş dünyasına hayırlı sonuçlara vesile olmasını diliyorum' diye konuştu.

Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Daire Başkanı Hakan Öztatar, yemeğe katılan konuklara arabuluculuk sistemi hakkında ve iş dünyasına sağladığı faydalar konusunda kısa bir sunum gerçekleştirdi ve bu gecede Manisa protokolü ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adalet Bakanlığı Yaşar Coşkun Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title