Haberler

Güzgülü'nden Kırkağaç Açıklaması

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Ramazan etkinlikleri çerçevesinde ziyaret ettiği Kırkağaç’ta, bozuk yollar nedeniyle esnafların dükkânlarının önüne yazı yazması ile ilgili açıklama yaptı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Ramazan etkinlikleri çerçevesinde ziyaret ettiği Kırkağaç'ta, bozuk yollar nedeniyle esnafların dükkanlarının önüne yazı yazması ile ilgili açıklama yaptı.

Kırkağaç ilçe merkezinde yapılmayan cadde nedeniyle ilçe esnafının işyerlerinin önüne yazı yazması Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Güzgülü'nün dikkatinden kaçmadı. Büyükşehir Belediyesi'nin Kırkağaç'ta düzenlediği Ramazan etkinliklerini izlemek için ilçeye giden ve esnafın dükkanlarının önüne yazdırdığı "Büyükşehir'e etkinlik için teşekkür eder, bizi en kısa zamanda bu tozdan kurtarmasını dileriz" yazısını gören Güzgülü, konu ile ilgili açıklama yaptı. Kırkağaç'ta esnaflarla görüşen Güzgülü, "Kırkağaç ziyaretinde bozuk olan yolları bizlerde tespit ettik. Bununla ilgili olarak esnafımızın dükkanlarının önüne yazdığı yazıyı gördük. Esnaf arkadaşlarımızla konu üzerine görüş alışverişinde bulunduk. İlçe merkezinde bulunan yolların sorumluluğu halen ilçe belediyelerine aittir. Çünkü Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanına giren cadde ve parklar Büyükşehir Belediye Meclisi'nden geçmedi. Bu nedenle bu caddelerin bakımı halen ilçe belediyelerinin sorumluluğundadır. Eğer meclisimiz cadde tespitlerinde Kırkağaç'ta ki bu caddeyi bize devrettiğinde hemen planlamaya alınıp, gereği yapılacaktır" şeklinde konuştu.

"BİZ HİZMETTEN KAÇMAYIZ"

İlçede bozuk yolların Kırkağaç'a yakışan bir görüntü olmadığını ifade eden Güzgülü, "Esnafımıza ve ilçe halkımız şikayetlerinde haklılar. Biz hizmetten kaçmayız. Bu konuyla ilgili gerekli girişimlerimizi hemen yapacağız. Bugüne kadar imkanlarımız doğrultusunda ilçelerimize geçmiş dönemde her türlü desteği verdik. Bundan sonra da vermeye devam edeceğiz" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kırkağaç Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title