Haberler

Güzgülü, Güçsüzlere Yardım Vakfı'nın İftarına Katıldı

Türkiye Güçsüzlere ve Kimsesizlere Yardım Vakfı, Ramazan ayı dolayısıyla iftar düzenledi.

Türkiye Güçsüzlere ve Kimsesizlere Yardım Vakfı, Ramazan ayı dolayısıyla iftar düzenledi. İftar programına Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü de katıldı.

Türkiye Güçsüzlere ve Kimsesizlere Yardım Vakfı, birlik ve beraberlik duygularının arttığı Ramazan ayı dolayısıyla iftar programı düzenledi. İftar programına; Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, MHP Kadın kolları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Okunan iftar duasının ardından hep birlikte oruçlar açıldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen iftar programında konuklar, bol bol sohbet etme fırsatı da buldu. Programda bir konuşma gerçekleştiren Türkiye Güçsüzlere ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Manisa Şube Başkanı Canan Balatlı, vakfın çalışmaları hakkında kısa bir bilgi verdi. Balatlı, desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve ekibine teşekkür etti. Programın sonunda Canan Balatlı, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü'ye teşekkür plaketi takdim etti. Büyükşehir Belediyesi olarak sivil toplum kuruluşlarına destek vermenin önemine değinen Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, çalışmalarından dolayı Canan Balatlı'yı tebrik etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title