Haberler

Güzellik Kraliçesinin Acı Sonu

Güncelleme:

1973'te Miss Venezuela seçilen Damarys Ruiz, hayatının son 15 yılını evsiz geçirdikten sonra başkent Caracas'taki bir parkta ölü bulundu. Bir dönem ülkesinde top model olan 68 yaşındaki Ruiz'in cesedini teşhis etmek üzere hastaneye çağrılan ailesi, yetkililere olumsuz yanıt verdi.

HUKUK OKUMUŞTU

Hukuk mezunu olan eski güzellik kraliçesi, 26 yaşındayken Miss Venezuela yarışmasına katıldı. Birinci seçilen Ruiz, ülkesinde hızlı bir şekilde üne kavuştu. Ne var ki Ruiz, ülkedeki popülaritesine rağmen hiçbir zaman uluslararası üne sahip olmadı. Mezun olduğu hukuk alanında çalışmamaya karar veren Ruiz, Caracas'ta ev yapımı takılar satmaya başladı.

"KARDEŞİM BENİ AÇ BIRAKIRDI"

Uzun dönemli bir ilişkisi bulunmayan Ruiz, bir dönem erkek kardeşiyle yaşadı. Güzellik kraliçesinin arkadaşları, kardeşinin Ruiz'i kıskandığını ve kendisine hiçbir şekilde özgür bir alan tanımadığını söylüyordu. 2005'te verdiği bir söyleşide Ruiz de arkadaşlarını doğrulayarak, "Kardeşim beni aç bırakırdı. Sıklıkla tehdit ederdi ve beni döverdi. Polisi tekrar tekrar aradım ama hiçbir zaman bir şey yapmadılar" demişti.

AİLESİ HASTANEYE GİTMİYOR

Gördüğü şiddet nedeniyle 2000 yılında kardeşinin yanından ayrılmaya karar veren eski Miss Venezuela, sokakta yaşamaya başladı. Rosalba Gomes, son iki yıldır tanığı Ruiz'i şu sözlerle anlattı:

KİMSEDEN DESTEK ALMADI

"Hayatı, ailesi veya arkadaşlarından destek almadan, olağanüstü depresyonla sona erdi. İçinde bulunduğu kapandan kaçmak için herhangi bir yol bulamadı. İçinde ve dışında çok güzel bir kadındı. Benim sevimli, küçük, yaşlı kadınım. Bu kadın mükemmeldi, bilgiliydi ve muhteşem sohbet ederdi. Avukattı ve birkaç yıl üniversitede eğitim gördü. Her şeyle ilgili bir fikri vardı. Onu, hikayelerini ve anekdotlarını dinlemeyi çok severdim, her şey hakkında konuşurduk."

AİLESİ TEŞHİS ETMEYE GİTMEDİ

Ruiz'in cesedinin bulunduğu hastanenin sözcüsü, cesedin henüz resmi olarak teşhis edilmediğini belirtti. Sözcü, aileyi hastaneye çağırdıklarını, ancak ailenin kendilerine olumsuz yanıt verdiğini de sözlerine ekledi.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Venezuela Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500

Yorumlar (35)

Cem:

Her güzellik bir gün alınır. Güzele değil, güzelliği verene aşık olun arkadaşlar!

25
2
yanıtYanıtla
trolMobil-ANDROID:

guzellik kralicesi 15 sene sokakta yasarken mhp neredeydi :)

12
10
yanıtYanıtla
Adem kul Mobil-IOS:

Gencliginde iffet ve namusunu muhafaza etmeyen ihtiyarliginda sevmek bekledigi nazarlardan nefret görür

8
7
yanıtYanıtla
Mustafa..!!!Mobil-IOS:

BÜTÜN ŞER ODAKLARI BİRLEŞMİŞ,HAKKA GİDENİN ÖNÜNÜ KESİYORLAR.BİZDE SANDIKTA BİRLEŞECEĞİZ.HEPİNİZİ SANDİĞA GÖMECEĞİZ.İNADINA AK PARTİ......İNADINA AK PARTİ........İNADINA AKPARTİ.......HEPİNİZ YÜZDE ELLİYİ GÖRÜNCE ŞOK GEÇİRECEKSİNİZ.ONBEŞ GÜN DAHA KENDİNİZİ YALANLARLA AVUTUN.AK PARTİ 410 MİLLETVEKİLİ İLE GELİYOR.HAYIRLISI..siz MEDYA VE BASIN kaşıdıkça BİZ DAHA HIRSLANIYORUZ..chdp GÖRECEĞİZ HALKIN ANKETİNİ.....!!!!

4
8
yanıtYanıtla
MAZLUM:

Mal mülk, güzellik, şöhret, para, pul her seyin bir sonu var. Kalıcı olan tek varlık Yüce ALLAH''tır. Her nefis, her canlıda ölümü tadacaktır ve hesap vercektir. . Bu nedenle ÎMAN etmek ve inançlı yaşamak çok çok önemlidir.

10
2
yanıtYanıtla
lakinMobil-ANDROID:

guzellik bitince her sey bitiyor demek ki hayatini guzellegiyle idame edenler icin

10
1
yanıtYanıtla
BEYAZ TÜRK:

Hayatı, ailesi veya arkadaşlarından destek almadan, olağanüstü depresyonla sona erdi. İçinde bulunduğu kapandan kaçmak için herhangi bir yol bulamadı. İçinde ve dışında çok güzel bir kadındıBU CÜMLELER SİZLERE BİR ŞEY ANLATMIYOR MU, MEKANI CENNET OLSUN. . . . . . . . .

7
4
yanıtYanıtla
Adem kulMobil-IOS:

Gencliginde iffet ve namusunu muhafaza etmeyen ihtiyarliginda sevmek bekledigi nazarlardan nefret görür

7
3
yanıtYanıtla
tepkili:

nasıl yaşarsan öyle ölürsün , , ,

8
2
yanıtYanıtla
FethiyelimobilWeb@haberler.com:

Kızlarımıza güzelliğin ve herşeyin geçici olduğuna dair örnek.

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title