Haberler

Güzellik Kraliçesi Adayları Expo Alanını Gezdi

Güncelleme:

EXPO 2016 Antalya, 10. Miss Kemer International Güzellik Yarışması için kentte bulunan 20 ülkenin güzellerini ağırladı.

EXPO 2016 Antalya, 10. Miss Kemer International Güzellik Yarışması için kentte bulunan 20 ülkenin güzellerini ağırladı.Kemer ilçesinde kampta bulunan, aralarında Almanya, Rusya, Sibirya, ABD ve Ermenistan'ın da yer aldığı 20 ülkenin kraliçe adayları Aksu ilçesindeki EXPO sergi alanını gezerek, bahçeler hakkında bilgi aldı.

53 ülkenin bahçesinin bulunduğu EXPO 2016 Antalya sergi alanında EXPO Gölü ve ülke bahçelerini gezen kraliçe adayları, EXPO Kulesi'ne de çıkarak poz verdi.Yarışma organizatörü Adnan Şeker, kraliçe adaylarının mutlaka EXPO 2016 Antalya'yı görmesi gerektiğini düşündüklerini belirterek, bu nedenle kamp programına EXPO gezisini de aldıklarını söyledi.

Her kıtadan yarışmacının bulunduğunu ifade eden Şeker, "Daha çok bizim turizm ilişkilerimiz olan ülkelerden güzeller var ama bunun yanında Yeşil Burun'a (Cabo Verde) varıncaya kadar değişik ülkelerden gelen kızlarımız var." diye konuştu.

ABD'den yarışmaya katılan 20 yaşındaki Vlada Saulchenkova, kamp sürecinin keyifli geçtiğini dile getirerek, EXPO'ya da hayran kaldığını belirtti.Cabo Verde'den yarışmaya katılan 24 yaşındaki Monica Sofia da Türk insanının cana yakın, centilmen ve çalışkan olduğunu ifade etti. Sofia, "Benim ülkem buraya çok uzak ama burada kendimi çok iyi hissettim. Türkiye görülmeli. EXPO 2016 Antalya şaşırtıcı bir alan." dedi.

Kaynak: AA / Magazin

Güzellik Yarışması Almanya Antalya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (1)

Lakırdı:

Orda araya karışırlar, kraliçe çok. Abdli aday bile slav çıkmış.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title