Haberler

Güzeller Diyarbakır'dan Ayrıldı

Güncelleme:

Dünla Medeniyetler Kraliçesi yarışmasına katılmak üzere kente gelen 17 ülkeden 18 güzel bu akşam saatlerinde Diyarbakır'dan ayrıldı.

Diyarbakır'da Pazar günü yapılması planlanan ancak daha sonra iptal edilen Dünla Medeniyetler Kraliçesi (Miss Civilization Of The World) yarışmasına katılmak üzere kente gelen 17 ülkeden 18 güzel bu akşam saatlerinde Diyarbakır'dan ayrıldı.

Diyarbakır'da kaldıkları otelden sıkı güvenlik önlemleri altında ayrılan güzeller ile Süha Özgermi, otel önünde bekleyen vatandaşlara el salladı. Güzeller, buradan yoğun güvenlik önlemleri altında havaalanına götürüldü.

Yarışmanın Onursal Başkanı Süha Özgermi, yarışmanın iptal edilmesinden dolayı oldukça üzgün olduklarını belirterek, "Fevkalade bir meşhur şarkı var. Yaslı gittim şen geldim. Bizde şen geldik yaslı gidiyoruz. Şen geldik şen gidiyoruz. Her şey hala çok güzel, hala Diyarbakır'a aşkımız çok. Bütün Diyarbakırlıları çok seviyorum. Ne zaman çağırsalar yine gelirim. Ama yapılacak yer tahsis olmadıktan sonra ne yapabiliriz: Kalbimizi burada bırakıp dönüyoruz. Güzellerde çok üzgün çünkü çok sevdiler burayı" dedi.

Havaalanında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Türkiye adayı Hazal Acer, yarışmanın neden iptal edildiğini tam olarak bilmediklerini söyledi. Acer, "Kutlu doğum haftasına denk geldiği için bir anlaşılmazlıklar olmuş. Üzülerek kendi temsil ettiğimiz ülkemizde diğer arkadaşlarımıza mahcup durumdayız. Diyarbakır'dan üzülerek ayrılıyoruz, yarışma iptal olmuş durumda. Kesinlikle böyle olayların yaşanmasını istemezdik ki ben Türkiye'yi temsil eden bir olarak çok mahcup durumdayım. Açıklayabilecek mantıklı, doğru, dürüst bir sebebimizi yok açıkçası. Herkes çok buruk ve herkes yarışmanın olmasını istiyordu. Çok büyük bir aksilik yaşadık hepimizi çok üzgünüz. Bütün arkadaşlarım adına bunu söyle bilirim. Arkadaşlarımıza dini bir sürecin içerisinde olduğumuzu söyledik. O yüzden yarışmanın iptal olması gerektiğini belirttik. Zaten hepsi bu temponun içinde polisler, aldığımız bu tehditlerin üzerine bir şeylerin farkındaydı. Kimseyi kandırmaya gerek yok. Onların ülkelerinde de çok büyük haberlere ve olaylara yol açtı yaşadığımız bu üzücü durum. İki gündür otelden çıkamıyorduk, güvenlik eşliğinde hareket ediyorduk. Otelin içerisine girilme durumu odlumu bilmiyorum. Bizden uzak tutmaya çalıştılar her şeyi. Yolda gelirken afişlerimizin üzerinde çapraz işaretler gördük. Tehdit alan insanlar bire bir biz değiliz ama mağdur olanlar birebir biz oluyoruz" dedi.

Bu arada kentteki bilboardlara yarışma ilgili asılan afişlerin üzerilere kırmızı boya ile çarpı işaretleri konulduğu görüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Türkiye Acer Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title