Haberler

Türkiye Güzelinin Odasına Böcek Koyan Koca ve Ailesi Yandı

Güncelleme:

Miss Model 2005 Türkiye birincisi Sinem Sülün'ün eski eşi ile ailesine, yatak odasına 'dinleme cihazı koydukları' gerekçesiyle 5'er yıla kadar hapis istendi.

İki yıl önce evlendiği tekstilci Mustafa Yüksel'den geçtiğimiz aylarda boşanan 2005 Miss Model of Turkey birincisi Sinem Sülün'ün eski eşi, kayınvalidesi ve kayınpederi için, Sülün'ün yatak odasına dinleme düzeneği yerleştirdikleri iddiasıyla 5'er yıla kadar hapis isteniyor.

EŞİNİN UYARISINDAN ŞÜPHELENDİ

Aynı zamanda 2007 Miss Turkey- Universe ikincisi olan Sinem Sülün bir süre önce ayrıldığı eşi Mustafa Yüksel'in sürekli olarak kendisini yatak odasında sessiz konuşması için uyarması ve evdeki konuşmalarının farklı zamanlarda kayınvalidesi ve kayınpederi tarafından dile getirilmesi nedeniyle şüphelenerek savcılığa başvurdu.

KONUŞMALAR KAYDA ALINMIŞ

Eski eşi Mustafa Yüksel, kayınvalidesi H.B.Y. ve kayınpederi S.Y. hakkında suç duyurusunda bulunan Sülün, odasındaki özel konuşmalardan bile haberi olan aileden şikâyetçi oldu. Yürütülen soruşturma kapsamında Bilişim Suçları Büro Amirliği'nce Sinem Sülün'ün evinde inceleme yapıldı ve üçlü uzatma prizine ortam dinlemesi amacıyla tasarlandığı belirtilen bir düzenek yerleştirildiği ve bu şekilde konuşmaların kayda alındığı tespit edildi.

SİM KART KAYINPEDERE AİT…

Dinleme düzeneği içerisinde bulunan sim kartın kayınpeder S.Y'ye ait olduğu da ortaya çıktı. Savcılık rapor üzerine, Sinem Sülün'ün eski eşi Mustafa Yüksel, kayınvalidesi H.B.Y ve kayınpederi S.Y. hakkında "Aleni olmayan sesleri kayda almak" suçlamasıyla 5'er yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. Yargılama İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde yapılıyor.

200 BİN TL TAZMİNAT

Nişanlı olduğu dönemde modelliği bırakan Sinem Sülün ile Mustafa Yüksel 2013 yılında görkemli bir törenle Four Seasons Oteli'nde dünya evine girmişti. Ancak çift bir yıl bile dolmadan evlerini ayırıp karşılıklı boşanma davası açtı. İstanbul Aile Mahkemesi, geçtiğimiz aylarda sonuçlanan davada, Mustafa Yüksel'i eski eşine 150 bin TL maddi, 50 bin TL manevi olmak üzere toplam 200 bin TL tazminat ödemeye mahkûm etmişti. (Kaynak: Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mustafa Yüksel Sinem Sülün İstanbul Türkiye Magazin Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (15)

halirbam:

sunucuda MISS TÖRKIYYY demesi yokmu . . . ne kadar özentili milletiniz yahuuu . birakin yabancilar miss TÖRKIYYY desin . . sen türkiye güzeli . . . desen neyin eksilir . . .

17
1
yanıtYanıtla
CocoMobil-IOS:

Ne pis ayleler var ama erkekler aylesine cok yuz veriyolar onlarin sucu.

11
2
yanıtYanıtla
Kader oyları Mobil-IOS:

Vaybe merakaba baba. Anne. Oglunun. Ve eşini. Na mahrem ilişkisini. Dinlemişya tüh tüh

13
0
yanıtYanıtla
kimbıl:

İki türlü dinleme yapıyorlar bir ortam dinlemesi iki cep telefonuna program yükleyerek uyanık olmazsak kötü heryerde

9
1
yanıtYanıtla
çırak:

biri de beni dinliyor arkadaş

9
0
yanıtYanıtla
uyarmak benden..:

Bu dinleme meselesi türkiyede sanıldığından çok yapılıyor geçen sene işe giren bir arkadışımın odasına işyeri sahibi böçek koymuş arkadaşın özel hayatla ilgili telefon konuşmalarını alehinde kullanmaya kalkmış polise müracat edildi ancak böçek ortadan kaldırıldığı için sonuç alınmadı herkez dikkatli olsun işvereninize güvenmiyorsanız konuşmalarınıza dikkat edin

6
0
yanıtYanıtla
ülgen:

işverenin dinlemesi benimde başıma geldi başına butür işler gelen onlarcasınıda tanıdım çok dikkatli olunmalı bu artık çok sık yapıyor

yanıt6
yanıt1
ÇAKIR ANGARALI:

beni koysaydınızya o odaya arkadaş

2
0
yanıtYanıtla
6.HİS:

Sevda Demirelmisin sen?

1
1
yanıtYanıtla
):

Hayir. sinem bitti sevda basladi hadi bakalim hayirli olsun

yanıt1
yanıt0
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title