Haberler

Güzelbey'den Gaziantep Ticaret Borsasına Veda Ziyareti

Güncelleme:

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, gerçekleştirdiği veda turu kapsamında Gaziantep Ticaret Borsasını ziyaret etti.

30 Mart'ta görev süresi dolacak olan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, gerçekleştirdiği veda turu kapsamında Gaziantep Ticaret Borsası'nı ziyaret etti. Dr. Asım Güzelbey'in Gaziantep'te önemli hizmetler gerçekleştirdiğini ifade eden GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, "Gaziantep için önemli birçok projeye imza atan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Asım Güzelbey'e teşekkür ediyoruz" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, görev süresinin dolmasına kısa bir zaman kala kentteki çeşitli kurum ve kuruluşlara veda ziyaretleri kapsamında Gaziantep Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.

Ziyarette Gaziantep Ticaret Borsası Meclis Başkanı Selami Memiş, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Meclis Üyesi Murat Çetin ve GTB Genel Sekreteri Medine Erceylan hazır bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Güzelbey, görev yaptığı süre içerisinde Gaziantep Ticaret Borsası'nın önemli desteklerini gördüğünü hatırlatarak Başkan Ahmet Tiryakioğlu ve yönetimine teşekkür etti.

Başkan Güzelbey, yeni dönemde Gaziantep Ticaret Borsası'nın uygulamaya koyduğu projeleri de yakından takip ettiğini belirterek önümüzdeki dönemlerde Gaziantep Ticaret Borsası'nın uluslararası borsa standartlarını yakalayacağına inandığını belirtti.

Dr. Asım Güzelbey'in belediye başkanlığı döneminde Gaziantep için çok büyük projeler gerçekleştirdiğini ifade eden Gaziantep Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, yapılan hizmetlerin unutulmayacağına ve kentte sağlanan yeni vizyonun bundan sonraki dönemlerde de sürdürüleceğine inandığını belirtti.

Tiryakioğlu ziyarette yaptığı değerlendirmesinde, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Asım Güzelbey'e kentimiz ve üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. Modern ve çağdaş bir Gaziantep için gerçekleştirdiği projeler yanında tarihi dokunun yeniden canlandırılması ve gelecek nesillere aktarılması için yürüttüğü projeleri yakından takip ettik. Gerçekleştirdiği hizmetlerden dolayı kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz" ifadelerini kullandı.

Ziyaretin ardından GTB Başkanı Ahmet Tiryakioğlu; Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey'e bir teşekkür plaketi sundu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Ticaret Borsası Asım Güzelbey Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title