Haberler

Güzelbahçeli Çocuklar Haklarını Öğrendi

Dünya Çocuk Hakları Günü nedeniyle Güzelbahçe Belediyesi ve Ülke Çocuk Hakları Derneği ilçedeki çeşitli okullardan gelen beşyüze yakın çocuğa gösteri sundu.
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, belediye meclüs üyeleri ve beşyüze yakın...

Dünya Çocuk Hakları Günü nedeniyle Güzelbahçe Belediyesi ve Ülke Çocuk Hakları Derneği ilçedeki çeşitli okullardan gelen beşyüze yakın çocuğa gösteri sundu.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, belediye meclüs üyeleri ve beşyüze yakın çocuğun katıldığı etkinlikte Belediye Tiyatro Topluluğu'nun hazırladığı, çocuk gelinleri, çocuk işçileri ve okullardaki gruplaşmaları konu alan küçük skeçler sergilendi.

Şiirlerin okunduğu, şarkıların söylendiği etkinlikte konuşan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, "Sizler bizim geleceğimizsiniz, yarınlarımızsınız.Yaptığımız ve yapağımız her şey sizler için. Çünkü mutlu yarınlar, mutlu çocuklarla inşa edilir. Dünyanın umudu olan sizlere yani çocuklarımıza çağdaş yaşam olanaklarını sunmak, onları korumak ve en iyi şekilde yetişmelerini sağlamak hepimizin ortak çabasıdır, görevidir. Çocuklarımızın haklarının korunması ve geliştirilmesi, toplumun her kesiminin bu yöndeki farkındalığını arttırarak mümkün kılınacaktır. Bu amaçla Güzelbahçeli tüm çocukları Ülke Çocuk Hakları Derneği'ne üyü olmaya çağırıyorum" dedi.

Başkan İnce, etkinlik sonunda çocuklara kitap dağıttı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çocuk Hakları Günü Mustafa İnce Güzelbahçe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title