Haberler

Güzelbahçe'nin Karikatür Oskarları Sahiplerini Buldu

Güzelbahçe Belediyesi'nin düzenlediği 2.Ulusal Karikatür Yarışması'nda ödül alan karikatürcülerin ödülleri törenle verildi.

Güzelbahçe Belediyesi'nin düzenlediği 2. Ulusal Karikatür Yarışması'nda ödül alan karikatürcülerin ödülleri törenle verildi.

Güzelbahçe Belediyesi'nin Denizcilik Festivali kapsamında düzenlediği 2. Ulusal Karikatür Yarışması'na yurdun dört bir yanından toplam 94 çizer 203 eserle katıldı. Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Dr. Rıfat Mutlu, (Karikatürcüler Derneği İzmir Temsilcisi), Mustafa Yıldız (Çağdaş Sanatçılar Platformu Sözcüsü), Sadık Pala (Karikatür Sanatçısı), Murteza Albayrak (Karikatür ) ve Çağlayan Bilgen'den (Basın danışmanı) oluşan seçici kurul, titiz bir değerlendirme sonucunda ödüle layık eserleri belirledi.

Konusu "Serbest" olan karikatür yarışmasında birincilik ödülünü Musa Gümüş, ikincilik ödülünü Oğuz Gürel, üçüncülük ödülünü ise Alperen Köseoğlu'nun eseri aldı.

Osman Güral Suroğlu, Aşkın Ayrancıoğlu, Muammer Olcay mansiyon ödülüne değer bulunurken, Ercan Baysal 'Karikatürcüler Derneği', Burak Ergin 'Çağdaş Sanatçılar Platformu', Prof. Dr. Oğuz Makal ise 'Fikirland" özel ödülü kazandı.

Karikatürcülerin para ödülleri ve plakatleri belediye bahçesinde düzenlenen kokteyl ile dağıtıldı. Törene Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, CHP İl Başkan Yardımcısı Altan İnanç, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Ednan Arslan, belediye meclis üyeleri ve kalabalık davetli topluluğu katıldı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karikatürcüler Derneği Mustafa İnce Güzelbahçe İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title