Haberler

Güzelbahçe'de Kanayan Yarasına Neşter

Güzelbahçe Belediyesi, ilçede kanayan bir yaraya daha neşter vurdu ve 135 iş yerinin bulunduğu Yelki Sanayi Sitesi’nin köprüsünü inşa edip, hizmete açtı.

Güzelbahçe Belediyesi, ilçede kanayan bir yaraya daha neşter vurdu ve 135 iş yerinin bulunduğu Yelki Sanayi Sitesi'nin köprüsünü inşa edip, hizmete açtı.

Güzelbahçe Belediyesi, Yelki Sanayi Sitesi'ne giden servis yolundan geçen Çamlıçay Deresi'nin suları yüzünden özellikle kış aylarında yaya ve araç geçişinde güçlükler yaşayan, kimi zaman araçları dere içerisinde kalan vatandaşlar için kolları sıvadı. Güzelbahçe Belediyesi, Yelki Sanayi Sitesi'ndeki 135 iş yerinin ve çevredeki toplu konut sitelerinin bağlantısını sağlamak amacıyla başladığı köprü inşaatını 45 günde tamamladı. Uzunluğu 10 metre, yüksekliği 7.6 ve genişliği 10.50 metre olan köprüde ayrıca birer metrelik sağlı, sollu yaya geçiş bölümü de inşa edildi. Belediye işçisinin ve mühendisinin çalışmalarıyla yaklaşık 250 bin liraya mal edilen Sanayi Sitesi Köprüsü'nün açılış törenine CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, Güzelbahçe Kaymakamı Mehmet Ünlü, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam, İP İlçe Başkanı Levent Budak, belediye meclis üyeleri. Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşları'nın yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.

"GÜZELBAHÇE BELEDİYESİ BİZİ ŞAŞIRTIYOR"

Törende konuşan CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, "Bütün belediyelerimiz çok güzel çalışıyor, ancak Güzelbahçe daha çok çalışıyor. Güzelbahçe Belediyesi, kısa sürede yaptığı işlerle bizleri şaşırtıyor. Dört ayda Tahtacı Kültür Evi yaptı şaştık, bir yılda kocaman bir kültür merkezini tamamladı yine şaştık, şimdi de 45 günde köprü bitirilmiş, yine yaştık kaldık. Başkan Mustafa İnce çalışmalarıyla bizi şaşırtmaya devam ediyor" diye konuştu. Güzelbahçe Kaymakamı Mehmet Ünlü de "Aralarında yat ve tekne imalatçılarının, İzmir'in en büyük mum üretimi yapan tesisin bulunduğu Yelki Sanayi Sitesi'ni hayata bağlayan bu köprüyü inşa eden Güzelbahçe Belediyemize teşekkür ediyorum" dedi.

"SÖZ VERDİK, HAYATA GEÇİRDİK"

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ise 45 gün gibi kısa sürede belediye ekiplerinin gece gündüz demeden çalışarak bütün imalatlarıyla köprüyü tamamladığına dikkat çekerek şöyle konuştu: "Biz söz verdik, hayata geçirdik. Bundan sonra da birlik, beraberlik, dayanışma ve dostluk içerisinde Güzelbahçe'yi daha güzel ve yaşanılır hale getireceğiz. Yeni projelere imza atacağız çünkü Güzelbahçe'de yaşamak ayrıcalıktır."

Yelki Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Dündar Turan, köprüyü hizmete açan başkan Mustafa İnce'ye teşekkür etti. Konuşmaların ardından davetliler topluca köprünün açılışını gerçekleştirdi. Davetlilere pilav üstü kavurma ikram edildi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

mustafa ince güzelbahçe izmir yelki Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title