Haberler

Güzel Sanatlar Lisesinden Muhteşem Konser

Van merkez Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi tarafından Türk Halk Müziği Konseri verilerek izleyicilere keyifli anlar yaşattılar.

Van merkez Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi tarafından Türk Halk Müziği Konseri verilerek izleyicilere keyifli anlar yaşattılar.

Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda düzenlenen konsere AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, Tuşba İlçe Kaymakamı Musa Sarı, İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin, Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, AK Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda, AK Parti Van Milletvekili adayı Özge Burak Değer, öğrenci velileri ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Düzenlenen konserde açılış konuşmasını yapan AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, "Bizler bugünkü düzenlemiş olduğunuzu programa sizleri yalnız bırakmamak için İl Başkanımız Sayın Zahir Soğanda beyefendi ve milletvekili adayımız Özge Burak Değer hanım efendi ile birlikte bu güzel anda ve sizlerin gurur duyduğu anınızda yanınızda olmak istedik. İlimizde bu tür etkinliğin yapılmış olması herkes gibi beni de çok heyecanlandırdı. Bu güzel kardeşlerimizin bizlere verecekleri konser gerçekten beni çok heyecanlandırdı. Ben düzenlemiş olduğunuz konsere gelirken Tuşba Kaymakamımız, İl Milli Eğitim Müdürümüz ve Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürümüz şahsıma bu konudaki ufak tefek bazı problemleri ve çözülmesi gereken önemli problemleri ilettiler. Şu an 600 öğrenci bir okulu paylaşarak eğitim görüyorlar bunların 200'ü Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi, 200'ü Tarım Lisesi öğrencisi ve 200 ise Spor Lisesi öğrencisi birlikte eğitim görüyor. Biz artık eski Türkiye değiliz ve bu uygulamaları kabul etmiyoruz. İnşallah en kısa sürede Güzel Sanatlar Lisesi yapmak için hemen girişimlerde bulunduk ve Milli Eğitim Bakanlığı ile irtibata geçerek uygun bir arazi üzerinde güzel bir okul yapacağız ve bunun müjdesini de buradan sizlere veriyorum. 2016'da öğrencilerimiz ile birlikte açılışımızı yapacağız. Bu duygu ve düşünceler içerisinde bu güzel gecemizin güzel geçeceğine inanarak hepinizi saygı ile selamlıyorum" dedi.

Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinden oluşan Halk Müziği Korosu Şef Sertan Yaşar yönetiminde muhteşem bir solo ve koro konseri verirken TRT Sanatçısı Gamze Filiz de kendilerine eşlik ederek düzenlenen geceye ayrı bir renk katarak izleyicilere renkli anlar yaşattılar. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Tuşba Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title