Haberler

Güzel Oyuncu Ceyda Ateş İlk Kez Gelinlik Giyecek

Güncelleme:

''KISMET PODYUMAYMIŞ''

Basına 18 Mart'ta İzmir'de çıkacağı defilede ilk kez gelinlik giyeceğini açıkladı.

''18 Mart'ta Ertan Kayıtken'in prematüre çocuklar yararına düzenleyeceği "Nefes" koleksiyonunun defilesinin finalinde ilk kez gelinlikle podyuma çıkacağım için çok heyecanlıyım... Ama beni en çok mutlu eden yeni doğmuş bebeklere nefes olmak… Ertan Kayıtken'e bu projeyi bana sundukları için çok teşekkür ediyorum'' dedi.

Sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle tanınan ünlü modacı Ertan Kayıtken'in, adını projeden alan "Nefes" koleksiyonu için güzel oyuncu Ceyda Ateş, Öner Evez ve ekibinin organizasyonuyla Shangri – La Bosphorus Otel de fotoğrafçı Onur Doğulu'nun objektifi karşısına geçti.

"Nefes" ; Organizasyonunu Öner Evez'in üstlendiği, 18 Mart 2014 Salı gecesi İzmir Hilton Oteli'nde gerçekleşecek muhteşem bir defileyle sanat, cemiyet ve iş dünyasının ünlü simalarının karşısında görücüye çıkacak… Elde edilecek gelirle Behçet Uz Çocuk Hastanesi çocuk servisine Neonatal Ventilatör (Solunum aygıtı) alınacak.

75 parçadan oluşan ''Nefes'', Türk kadınının dünya modasıyla paralel bir giyim sitiline sahip olduğunu ispatlamak adına ayrıca bir önem taşırken, koleksiyondaki danteller, üzerinde kendinden desenli çizgileri bulunan satenler, ipek tüller ve swarovski taşlarla bütünleşen şık gece kıyafetlerİ ile defileyi izleyenler büyülü bir moda yolculuğuna çıkacak.

Ünlü modacı Ertan Kayıtken "Nefes" koleksiyonu için, "Behçet Uz Çocuk Hastanesi Vakıf Başkanı Ülkü Karlı ile yapmış olduğum görüşmede; prematüre doğan bebeklerin büyük bir kısmında akciğerleriyle ilgili sorun yaşadıklarını ve çok acil hayat kurtaran bir cihaza ihtiyaçları olduklarını öğrendiğimde hemen bu sene yapacağım defileyi Behçet Uz Çocuk Hastanesi yararına yapmaya karar verdim. Hayat kurtaran bu cihaz için hazırladığım koleksiyonun adı da projenin kimliği olan ''Nefes''ten başka birşey olamazdı. Uzun yıllardır sürdürdüğüm sosyal projeler kapsamındaki defilelerim bu sene nefes alma zorluğu çeken premature bebeklerimiz için yapılacak. Amaç moda dünyasının bu fantazi ışığının sadece kişisel zevk ve egoları tatmin etmeyip, sosyal anlamda duyarlı moda severlerle birlikte ''Nefes''e ihtiyacı olan küçük bebeklere hayat vermek'' dedi.

Behçet Uz Çocuk Hastanesi Vakıf Başkanı Ülkü Karlı ise, "Vakfımıza geçtiğimiz yıllarda da onkoloji bölümüne çok değerli bir cihaz kazandıran Ertan Kayıtken bu yıl da, hazırlamakta olduğu, her zaman İzmir'de çok ses getiren defilesini, hastanemiz ve vakfımız yararına yapacağını duymak, bizi çok sevindirdi. Şu an hastanemizin çok acil ihtiyacı olan, hayati öneme sahip PREMATÜRE YENİ DOĞAN VENTİLATÖR cihazını hastanemize kazandırmak için bizlere destek olan Erkan Kayıtken ve tüm destekçilere sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

"Nefes" koleksiyonuna paha biçilmez değerde olan mücevherleriyle Metis Mücevherat; Cansın Çiloğlu, Öner Evez Fashions Event Management ve ekibi, Monjardin; Ali Deniz, Alpay Tekstil; Serkan Alpay, Diva Müzik, Ses - Işık ; Ferit Mermerci, Ayakkabı Tasarım; Gökhan Talay ve kapılarını sonuna kadar açarak ev sahipliği görevine ortaklık eden Hilton İzmir Oteli'nin desteğiyle, hayat kaynağı "NEFES" moda severlerin beğenisine sunulacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bosphorus Otel Ceyda Ateş Behçet Uz İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title