Haberler

Güzel Hizmetler Devam Edecek

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i ziyaret etti.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'i ziyaret etti.

Başkan Doğan'ın ilk ziyareti Karamürsel'e oldu. İsmail Yıldırım'ı tebrik eden Başkan Doğan daha sonra Gölcük Belediyesi'ne geçti. Burada Başkan Ellibeş tarafından kapıda karşılanan Doğan, "30 Mart öncesi seçimin sonucunun 13-0 olacağını söylemiştik. Nitekim yanılmadık. Halkımız Ak Partili Belediye Başkanlarının çalışmalarını onayladığı için tekrar göreve getirdi. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Bütün Belediye Başkanı arkadaşlarımız halka hizmeti Hak'ka hizmet olarak görmekte ve buna göre de gece gündüz çalışmaktadır. Bundan önceki dönemde güzle hizmetler yapıldı. Bu dönemde de bu güzle hizmetler artarak devam edecektir" dedi.

Karamürsel ve Gölcük Belediye Başkanları da halka hizmette sınır tanımadıklarını ifade ederek, "Büyükşehir Belediyemizin de desteği ile halkımıza en iyi hizmeti vermenin çabası içindeyiz. Belediyeler arası diyalog ve işbirliği bundan sonra da devam edecektir" şeklinde konuştular. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Ellibeş Nevzat Doğan Karamürsel Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title