Haberler

Güz Dönemi Kurslar İçin Sıraya Girdiler

Tepebaşı Belediyesi 19 Mayıs Gençlik Merkezi ve 29 Ekim Gençlik Merkezi’nde düzenlenecek olan güz dönemi kursları için bin 500 öğrenci başvurdu.

Tepebaşı Belediyesi 19 Mayıs Gençlik Merkezi ve 29 Ekim Gençlik Merkezi'nde düzenlenecek olan güz dönemi kursları için bin 500 öğrenci başvurdu.

Gençlere yönelik çalışmalarını aralıksız sürdüren ve bünyesinde 2 adet gençlik merkezi barındıran Tepebaşı Belediyesi, öğrencilere destek olabilmek amacıyla ücretsiz kurslarına devam ediyor. Bu kapsamda; ney, latin dansları, tango, diksiyon, yaratıcı drama, bağlama, İngilizce (speaking), kısa film senaryo yazarlığı, öykü yazarlığı, oyun yazarlığı, doğaçlama tiyatro, photoshop, illustration, temel bilgisayar, flash animasyon, office, web tasarım, Fransızca, Almanca, Wing Tzun, pilates, fitness, zumba, gitar, yan flüt, şan, bağlama, işaret dili, fotoğrafçılık, kısa film atölyesi, taş boyama atölyesi, kağıt takı yapımı, kukla atölyesi, cam, seramik, resim dallarında güz dönemi kursları açıldı.

Kursa kaydolmak için sabah 05.00'te sıraya giren yüzlerce öğrenci, Tepebaşı Belediyesi'nin gençlik merkezleri eliyle düzenlediği kurslarına kayıt yaptırmak için uzun kuyruk oluşturdu. Kayıt yaptıran öğrenciler, belirlenen programlar dahilinde gençlik merkezlerine gelerek ücretsiz kurslara katılabilecek. Ayrıca öğrenciler, Almanca ve Fransızca gibi bazı kursların sonunda MEB sertifikası da alabilecek.

19 Mayıs Gençlik Merkezi'nde kayıt yaptıran öğrencilerle buluşan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, burada öğrencilerle sohbet etti. Ataç, "Tepebaşı Belediyesi her zaman öğrencilerimizin yanında. Onların eksiğini kapatmak, kendilerini geliştirmelerine yardımcı olmak bizim görevimiz. Görüldüğü gibi kurslarımıza çok büyük bir ilgi var. Sabahın erken saatlerinde kuyruğa giren öğrenciler kurslara kayıt yaptırıyorlar. Hep söylerim, hizmet vermek amacıyla bina yaparsınız, ama içi boş olursa bir anlamı olmaz. Görüldüğü gibi gençlik merkezlerimiz oldukça yoğun. Gençlerimize üniversite hayatlarında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

19 Mayıs Tepebaşı 29 Ekim Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title