Haberler

Güvercin Yetiştiricilerinden Başkan Eşkinat'a Teşekkür

Tekirdağ Profesyonel Güvercin Yetiştiricileri Derneği Başkanı Hasan Yıldız ile 2’nci Başkan Taner Akcan, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’a 4’üncü Geleneksel Güvercin Festivali’ne katkılarından dolayı teşekkür etti.

Tekirdağ Profesyonel Güvercin Yetiştiricileri Derneği Başkanı Hasan Yıldız ile 2'nci Başkan Taner Akcan, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'a 4'üncü Geleneksel Güvercin Festivali'ne katkılarından dolayı teşekkür etti.

Süleymanpaşa Belediyesinin, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen yaklaşık 2 bin ziyaretçi, 36 ırktan 3 bin güvercinin katıldığı 4'üncü Geleneksel Güvercin Festivali'ne katkılarından dolayı Başkan Eşkinat'a teşekkür eden Tekirdağ Profesyonel Güvercin Yetiştiricileri Derneği Başkanı Hasan Yıldız, çiçek takdim etti.

Yılmaz, "Bu yıl dördüncüsünü düzenlediğimiz Geleneksel Güvercin Festivali'nde altyapı desteği ile bizim yanımızda olduğunuz için Tekirdağ Profesyonel Güvercin Yetiştiricileri Derneğimiz ve kendi adıma teşekkür ederim" dedi.

Süleymanpaşa Belediyesi'nin ilçe sınırlarında yapılan etkinliklere her zaman destek olmaya çalıştığının altını çizen Başkan Eşkinat ise ziyaretten dolayı Yıldız ve Akcan'a teşekkür ederek gelecek yıl yapılacak festivalde de Tekirdağ Profesyonel Güvercin Yetiştiricileri Derneği'nin yanında olacaklarını ifade etti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ekrem Eşkinat Süleymanpaşa Hasan Yıldız Tekirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title