Haberler

Güvenlikçinin Kovduğu Çocuk Bakandan Futbol Sahası İstedi

Adana'da, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, özel güvenlik görevlisinin uzaklaştırmak istediği çocukları yanına çağırıp sohbet etti. Bakandan futbol sahası isteyen çocuklar, Vali Büyük'ten de forma ve ayakkabı sözü aldı.

Adana Valiliği tarafından 75. Yıl Sanat Galerisi'nde Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni düzenlendi. Adana Valisi Mustafa Büyük'ün ev sahipliği yaptığı törene Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, AK Parti Milletvekilleri Fatoş Gürkan, Ali Küçükaydın, Mehmet Şükrü Erdinç, Necdet Ünüvar, MHP Milletvekili Ali Halaman, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 6. Mekanize Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Satı Bahadır Köse, siyasi partilerin il başkanları, kamu kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Bakan Çelik bayramlaşmanın ardından yaptığı konuşmada, bütün İslam ve Türk aleminin Ramazan Bayramı'nı kutlayarak, "Herkese bu bayramda saadetler diliyoruz. Özellikle içimizde bu bayramda bir burukluk var. Gönül isterdi ki Musul'da rehin tutulan değerli kardeşlerimiz de aramızda bulunsun. Bilhassa onların ailelerinin bayramlarını kutluyoruz. İçimizi yakan hadiseler var. Kerkük'teki, Musul'daki, Gazze'deki kardeşlerimizin bayramlarını kutluyoruz. Etrafımızda bizim gibi huzur içinde Ramazan Bayramı'nı geçirememiş olan, bayram yapamayan hangi dinden olursa olsun herkese bugünlerin barış getirmesini diliyoruz" dedi.

Bakan Çelik konuşmanın ardından AK Parti il başkanlığındaki bayramlaşma törenine katılmak için 75. Yıl Sanat Galerisi'nden ayrıldı.

Bu arada, parkta bekleyen çocukları gören Bakan Çelik onlara doğru gitti. Özel güvenlik görevlisi ise Bakan Çelik salondan çıktığı için çocukları uzaklaştırmak istedi. Ancak Bakan Çelik, çocuklar ile bayramlaşmak için yanına çağırdı. Bunun üzerine çocuklar önce Bakan Çelik ile bayramlaştı. Ardından 12 yaşındaki İsmail Demir, "Bakanım bizim futbol sahamız yok. Mahallede top oynayacağımız yerimiz yok" dedi. Bakan çocuğa hangi mahallede oturduğunu sordu. Demir ise "19 Mayıs Mahallesi'nde" diye yanıt verdi. Bunun üzerine Bakan Çelik "Bak burada belediye başkanı var o size futbol sahası yapar" dedi.

Çocuklar hemen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün yanına geçip futbol sahası istedi.

Bakan Çelik daha sonra çocukların ayakkabı ve formalarının da olup olmadığını sordu. Çocuklar olmadığını söyleyince Bakan Çelik bunun için de çocuklara Adana Valisi Mustafa Büyük'ü gösterdi. Yanlarına gelen çocuklara Vali Büyük, forma ve spor ayakkabısı sözü verdi. Çocuklar daha sonra Adana Demirspor pozu ile Bakan Çelik, Başkan Sözlü ve Vali Büyük ile fotoğraf çektirdi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Sözlü Mustafa Büyük Faruk Çelik Ömer Çelik Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title