Haberler

Güvenlik Şirketiniz Güvende mi?

Güncelleme:

Cyberoam, SonicWall iş ortaklarına ve müşterilerine özel yeni bir kampanya başlattığını duyurdu.

Bilgi teknolojileri sistemlerinin güvenliğini sağlamaya yönelik Birleşik Tehdit Yönetimi (Unified Threat Management- UTM) cihazları konusunda dünyanın önde gelen üreticileri arasında yer alan Cyberoam, SonicWall iş ortaklarına ve müşterilerine yönelik yeni kampanyasını duyurdu.

Kampanya kapsamında Cyberoam'a geçiş yapan SonicWall müşterilerine ilk 1 yıl ücretsiz Web İçeriği ve Uygulama koruması, IPS ve Anti-X güvenlik çözümleri aboneliği sunulacak.

Cyberoam'ı tercih eden SonicWall iş ortakları ise ücretsiz eğitim ve sertifikasyonlara erişimin yanı sıra, 'Cyberoam Partner Programı'na üyelik ve 'Avantajlı İş Ortağı Teşvik Programı'ndan faydalanma olanağına kavuşacaklar.

Cyberoam'ın güvenlik konusuna kendini adamış bir şirket olduğunu ve iş ortakları kanalına büyük önem verdiğini belirten Cyberoam Yeni İş Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Harish Chib, şunları söyledi:

"Cyberoam, BT güvenliği alanında sadece Bütünleşik Tehdit Yönetimi çözümlerine odaklanan tek şirket. Satış stratejilerimizi yüzde 100 kanal ortaklarımız belirliyor. Cyberoam, ürün stratejileri ve vizyonunun bütünlüğü açısından değerlendirildiğinde prestijli analiz şirketleri tarafından UTM pazarında ilk 3 şirket arasında gösteriliyor.

Cyberoam olarak bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da BT güvenliği alanında müşterilerimize değer sunmaya devam edeceğiz."

Bilgi sistemleri güvenliğine odaklı yayın yapan SC Magazine tarafından 2010 ve 2011 yılları arasında 'Innovator' olarak tanımlanan Cyberoam, Gartner'in UTM odaklı Magic Quadrant grafiğinde 'Vizyoner' skalasında yer alıyor.

Haziran ayının sonuna kadar sürecek olan kampanyanın detaylarını http://www.cyberoam.com/product/swap-your-dull-security/swapyourdullsecurity.html adresinde bulabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title