Haberler

Güvenlik İçin Eğitim Projesi"

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından çocukların suçtan zarar görmelerini ve suça sürüklenmelerini önlemek amacıyla "Güvenlik İçin Eğitim Projesi" kapsamında seminerler düzenlendiği bildirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından çocukların suçtan zarar görmelerini ve suça sürüklenmelerini önlemek amacıyla "Güvenlik İçin Eğitim Projesi" kapsamında seminerler düzenlendiği bildirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, temel misyonu 18 yaş altı çocukları korumak ve kollamak olan Çocuk Şube Müdürlüğü'nün görevinin, çocukların suçtan zarar görmelerini ve suça sürüklenmelerini önlemek, suça sürüklenen ve suç mağduru olan çocukların topluma kazandırılmasına katkıda bulunmak olduğu belirtildi.

Suç meydana gelmeden önce yapılan çalışmaların maliyetinin suçun verdiği maliyetten çok daha az olduğu anlayışından hareketle Çocuk Şube Müdürlüğü'nce önleyici hizmetler yürütüldüğü aktarılan açıklamada, bu hizmetlerin en önemlisinin toplumun suça karşı bilgilendirilmesi olduğu vurgulandı.

Bilgilendirme çalışmaları kapsamında Ekim 2014'te "Güvenlik İçin Eğitim Projesi" hazırlandığı, Çocuk Şube Müdürlüğü'nce hazırlanan bu proje kapsamında İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok'un eşi Gülhan Altınok'un da katılımıyla 17 Şubat'ta Esenler'deki Kadir Topbaş Kültür Merkezi'nde düzenlenen seminerde 520 aile ve çocuklarına Emniyet Amiri Özlem Temür tarafından "Genel güvenlik kuralları" ve Başkomiser Uğur Evcin tarafından "Madde bağımlılığıyla mücadele" konularında eğitim verildiği kaydedildi.

Beykoz'daki Sabancı Öğretmen Evi'nde 23 Şubat'ta düzenlenen program ile Beykoz Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan 13-18 yaş grubundaki kız çocuklarına gerçekleştirilen ziyarette "Bireysel güvenlik kuralları" ve "Güvenli internet kullanımı" konularında eğitim verildiği aktarıldı.

Bahçelievler'deki Şeyh Zayed Çocuk Yuvası'nda kalan 6-12 yaş grubu çocuklara 26 Şubat'ta gerçekleştirilen ziyarette polis memuru Yüksel Akkaya tarafından güvenlik kurallarına ilişkin eğitim verildiği belirtildi.

Ses sanatçıları Ayşe Tunalı ve Bülent Serttaş'ın dahil olduğu program kapsamında 5 Mart'ta Zeytinburnu Yetiştirme Yurdu Sevgi Evleri'nde kalan 12-18 yaş grubundaki çocuklar için halı sahada maç ve konser etkinlikleri düzenlendiği, programın devamında Emniyet Amiri Özlem Temür'ün "Bireysel güvenlik kuralları" ve "Güvenli internet kullanımı" konularında eğitim verdiği ifade edildi.

Bakırköy'de 9 Mart'ta ses sanatçıları Demet Akalın ve Arel'in de dahil olduğu program kapsamında Bakırköy Kadın ve Çocuk Tutukevi'nde kalan anne ve çocukların ziyaret edildiği, konser etkinliğinin ardından Emniyet Amiri Özlem Temür tarafından "155 Polis İmdat bilgisi" ve "Bireysel güvenlik kuralları" konularında eğitim verildiği bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bakırköy Beykoz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title