Haberler

Sur'da Görev Yapan Güvenlik Güçlerinden Ev Sahibine Anlamlı Not

Güncelleme:

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terörle mücadele devam ederken güvenlik güçlerinin ne kadar hassas davrandıkları ortaya çıktı.

ŞEKER KULLANIP NOT BIRAKTILAR

İlçede 36 gündür devam eden sokağa çıkma yasağı devam ederken terörle mücadele tüm hızıyla devam ediyor. Güvenlik güçleri yaşanan olaylar nedeniyle boş bir evde kullandıkları şekerin ardından bıraktıkları not, nasıl hassas davrandıklarını gösterdi.

"HAKKINIZI HELAL EDİN"

Sosyal medyada hızla yayılan fotoğrafta, güvenlik güçlerinin evden çıkarken televizyon ekranının köşesine iliştirdiği kağıtta "Hakkınızı helal edin. Biraz şekerinizi kullandık. Gönül isterdi ki çayınızı beraber içelim. (İnşaallah olacak). Türkiye Cumhuriyeti" yazılı not ile 10 TL. bıraktı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Güncel Haberler

500

Yorumlar (261)

Adınızı Yazınasi:

tank ve topla mahalleye rastgele atış yaparak hasasiiyet

42
149
yanıtYanıtla
TÜRKİYEEEE:

ADAM OLUNDA TANKLA TÜFEKLE GİRMESİNLER KANI BOZUKLAR AZ BİLE YAPIYORLAR SİZE

yanıt67
yanıt22
Gercek:

O olenleri alacak olan belediyedir. Teroristler ambulanslara ve cenaze araclarina bile ates aciyor,sehirden ayrilan insanlari tariyor,evleri bosaltip insanlari kisin ortasinda evsiz birakip karargah yapiyorsa, sokaklara bubi tuzaklari kuruyorsa bu askerin sucu mu? Okullarin yakilmasi, hendeklerin hazilip insanlarin hastaneye firina markete bankaya gitmesini engelleyen devlet mi? Pkk mi? Pkk cesetlere parca tesirli bombalar yerlestiriyor insanlar yaklasamiyor. Cunku yaklasirlarsa patlatirlar. Sen bunu anlayamazsin orda yasamadiysan. Savasmadiysan kardeslerini kaybetmesiysen. Bayragin yoksa...

176
12
yanıtYanıtla
ali:

hasaslığınız dillere destan tank top helikopterle o evlere saldımanız zaten kanıtı.

34
149
yanıtYanıtla
yavaş yavaş yerler yaş:

Hiç Gülesim yoktu .izinsiz eve gir evleri tankla dövün ondan sonra beş kurusla pacayi kurtarın. Herkes ne mal olduğunuzu çok iyi biliyor.

26
155
yanıtYanıtla
Salih Çizer:

Bizzat ordaymış gibi tamamen gerçek olduğuna bütün kalbimle inanıyorum çünkü bizim Ecdadımız üzüm bağlarından geçerken aldığı üzümün bedelini asmanın dalına bağlamış öyle yemiştir. Burda garip karşılayanlar değil, ancak bu toprağın yerli milli sahipleri bilir.

175
5
yanıtYanıtla
batmanlı ahmet:

vaay be gözlerim yaşardı yani gerçeği bilmesek bu reklam kokan hareketleri yutacaz

39
129
yanıtYanıtla
antalya:

Çok begendiyseniz sizin evide yıksınlar 15lira bıraksınlar

36
131
yanıtYanıtla
FFFF:

ULAN ALLLAHSIZLAR SANKİ POLİSLER GÜL BAHCESİNDE HİÇ PKK YA NEDEN LAF SÖYLEMİYORSUNUZ SİVİLLERİN BÜTÜN HEPSİNİ DEVLETE YÜKLÜYORSUNUZ PKK YA NE İŞİNİZ VAR SİVİL YERDE BU SOGUKTA KÜRTLERİ NEDEN DIŞARI CIKARTMAK ZORUNDA KALDINIZ DEYİNSENE NAGMERTOGLU NAGMERTLER

yanıt71
yanıt1
MilosevicMobil-IOS:

Ya katlettiginiz onca insanin hakki

33
131
yanıtYanıtla
Tüm 261 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title