Haberler

Güvenlik Güçleri Şırnak'ı Didik Didik Arıyor

Şırnak’ta 74 gün önce ilan edilen sokağa çıkma yasağı ile birlikte başlayan operasyon sürüyor.

Şırnak'ta 74 gün önce ilan edilen sokağa çıkma yasağı ile birlikte başlayan operasyon sürüyor. Kenti didik didik arayan güvenlik güçleri, her taşın altını kontrol ediyor.

Şırnak'ta 14 Mart'ta ilan edilen sokağa çıkma yasağı ile birlikte asker ve polisin katılımıyla başlayan "Şehit Jandarma Üsteğmen Mehmet Çiftçi Operasyonu" sürüyor. Operasyonun yüzde 97 tamamlandığı kentte, teröristler Yeni Mahalle'deki dar bir alanda sıkıştırıldı. Güvenlik güçleri, sıkıştırılan teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için çember oluşturdukları mahalleyi didik didik arıyor. Her binaya giren ve neredeyse her taşın altına bakan güvenlik güçleri, teröristlere "teslim ol" çağrısı yapıyor.

İhlas Haber Ajansı (İHA), teröristlerin sıkıştırıldığı Yeni Mahalle'deki operasyon anını an be an görüntüledi. 3 katlı bir binaya giren asker ve polislerin omuz omuza teröristleri araması kameralara yansıdı.

Öte yandan teröristlerden arındırılan Yeşilyurt, İsmetpaşa, Gazipaşa, Dicle, Cumhuriyet ve Bahçelievler mahallelerinde barikatların büyük bölümü kaldırılırken, patlayıcı tuzaklı barikatların imhası da sürüyor.

Kentte şuana kadar 65'i sağ ve yaralı yakalanmak üzere 435 PKK'lı etkisiz hale getirildi, bin 361 el yapımı patlayıcı imha edildi. 21 korucu, asker ve polisin şehit olduğu operasyonlarda, 148 güvenlik görevlisi de yaralandı. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

14 Mart Şırnak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
title