Haberler

Güvenlik Görevlisini Dövüp Yurttan Kaçtılar

Gaziantep Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne ait Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde barınan 18 yaş altındaki 10 kız ile koruma altındaki fuhuştan kaydı olan 30 yaşındaki Adile D., güvenlik görevlisini dövüp bağlayarak kaçtı. Kızlardan 4'ü, birlikte kaçtıkları Adile D'nin evinde bulundu.

İddiaya göre, Osmangazi Mahallesi'ndeki Huzurevi ve Bakım Rehabilitasyon Merkezi'nde barınan kızlar, dün gece dışarı çıkmak istedi. Ancak güvenlik görevlisi 24 yaşındaki Emine U., bu isteği reddetti. Bunun üzerine gruptan G.B'nin organizasyonuyla güvenlik görevlisi Emine U. dövülerek etkisiz hale getirildi, el ve ayakları bağlanarak bir odaya kapatıldı. Fuhuştan kaydı bulunan ve yaşadığı bir olay nedeniyle sığınma evinde korumaya alınan Adile D'nin de aralarında bulunduğu 11 kişi, güvenlik görevlisinin cep telefonunu da alıp merkezden kaçtı. Sabah kuruma gelen görevliler, güvenlik görevlisi kadının yerinde olmadığını fark edince araştırma başlattı. Güvenlik görevlisi kapatıldığı odada bulununca durum polise bildirildi. Emine U., götürüldüğü Şehitkamil Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, yapılan araştırmada kurumda koruma altında bulunan ve yaşları 18'den küçük olan 10 kızın da yerlerinde olmadığı anlaşıldı. Geniş çaplı arama başlatan polis, Adile D'nin Mevlana Mahallesi'ndeki evine baskın düzenledi. Adile D. ile 4 kız burada bulunup Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Diğer kızların bulunması için çalışma sürdürülüyor.

Yurttan kaçan 10 kızdan bazılarının da cinsel istismara uğradığı ve evlerinden kaçtıkları için rehabilitasyon merkezinde tutulduğu belirtilirken, bazılarının da psikolojik sorunlarının bulunduğu kaydedildi.

ADİLE D'NİN MERKEZE BAŞVURMA NEDENİ ARAŞTIRILIYOR

Polis, 'fuhuş batağından beni kurtarın' demesi nedeniyle koruma altına alınan Adile D'nin, gerçekten mi koruma istediği, yoksa yurttaki kızları kandırma amacıyla mı böyle bir senaryo düşündüğünü belirlemeye çalışıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osmangazi Gaziantep Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title