Haberler

Güvenlik Görevlisini Dövüp Yurttan Kaçtılar

Gaziantep Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne ait Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde barınan 18 yaş altındaki 10 kız ile koruma altındaki fuhuştan kaydı olan 30 yaşındaki Adile D., güvenlik görevlisini dövüp bağlayarak kaçtı.

Gaziantep Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne ait Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde barınan 18 yaş altındaki 10 kız ile koruma altındaki fuhuştan kaydı olan 30 yaşındaki Adile D., güvenlik görevlisini dövüp bağlayarak kaçtı. Kızlardan 4'ü, birlikte kaçtıkları Adile D.'nin evinde bulundu.

İddiaya göre, Osmangazi Mahallesi'ndeki Huzurevi ve BakıM Rehabilitasyon Merkezi'nde barınan kızlar, dün gece dışarı çıkmak istedi. Ancak güvenlik görevlisi 24 yaşındaki Emine U., bu isteği reddetti. Bunun üzerine gruptan G.B.'nin organizasyonuyla güvenlik görevlisi Emine U. dövülerek etkisiz hale getirildi, el ve ayakları bağlanarak bir odaya kapatıldı. Fuhuştan kaydı bulunan ve yaşadığı bir olay nedeniyle sığınma evinde korumaya alınan Adile D.'nin de aralarında bulunduğu 11 kişi, güvenlik görevlisinin cep telefonunu da alıp merkezden kaçtı. Sabah kuruma gelen görevliler, güvenlik görevlisi kadının yerinde olmadığını fark edince araştırma başlattı. Güvenlik görevlisi kapatıldığı odada bulununca durum polise bildirildi. Emine U., götürüldüğü Şehitkamil Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, yapılan araştırmada kurumda koruma altında bulunan ve yaşları 18'den küçük olan 10 kızın da yerlerinde olmadığı anlaşıldı. Geniş çaplı arama başlatan polis, Adile D.'nin Mevlana Mahallesi'ndeki evine baskın düzenledi. Adile D. ile 4 kız burada bulunup Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Diğer kızların bulunması için çalışma sürdürülüyor.

Yurttan kaçan 10 kızdan bazılarının da cinsel istismara uğradığı ve evlerinden kaçtıkları için rehabilitasyon merkezinde tutulduğu belirtilirken, bazılarının da psikolojik sorunlarının bulunduğu kaydedildi.

ADİLE D.'NİN MERKEZE BAŞVURMA NEDENİ ARAŞTIRILIYOR

Polis, 'fuhuş batağından beni kurtarın' demesi nedeniyle koruma altına alınan Adile D.'nin, gerçekten mi koruma istediği, yoksa yurttaki kızları kandırma amacıyla mı böyle bir senaryo düşündüğünü belirlemeye çalışıyor. - Gaziantep

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osmangazi Gaziantep Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title