Haberler

Güvenli ve Yasal Geçerli E-Saklama Hizmeti

Güncelleme:

E-Fatura, E-Defter, KEP iletileri ve her türlü E-Belge, TÜRKKEP E-Saklama Hizmetleri kapsamında elektronik ortamda saklanabilecek. Böylece resmi, ticari ve hukuki belgelerin kâğıt arşiv şeklinde saklanmasına gerek kalmayacak. E-Saklama hizmetleri, aynı zamanda yüz binlerce ağacın kesilmesinin de önüne geçerek doğanın korunmasına katkı sağlayacak.

TÜRKKEP, Türk Ticaret ve Vergi Usul Kanunu kapsamındaki yasal düzenlemelere uygun şekilde ülkemizde yetkili elektronik belge saklama hizmet sağlayıcı olarak yasal geçerli ve güvenli E-Saklama Hizmetleri vermeye başladı. Ülkemizde ilk defa TÜRKKEP tarafından hayata geçirilen bu servis sayesinde; elektronik ortamda belge gönderme, alma ve saklama süreçlerini hızlandıran, kurumların tasarruf ederek kârlılığını ve verimliliğini artıran kayıtlı elektronik posta sistemi ve E-Saklama hizmetleri, aynı zamanda yüz binlerce ağacın kesilmesinin de önüne geçerek doğanın korunmasına katkı sağlayacak.

TÜRKKEP, e-Saklama hizmetini vermeye yetkili ilk ve tek güven kurumu

TÜRKKEP'in Türk Ticaret, Tebligat, Vergi Usul ve E-İmza Kanunu kapsamındaki düzenlemelere ve uluslararası standartlara uygun olarak, e-belge oluşturma, gönderme ve almaya yönelik tüm hizmetleri tek başına verebilen ülkemizin ilk ve tek hizmet sağlayıcısı olmanın yanında, yine bu yasal düzenlemelere uygun olarak ülkemizin ilk ve tek yasal geçerli ve güvenli şekilde e-saklama hizmetlerini vermeye yetkili güven kurumu olduğunu söyleyen TÜRKKEP Genel Müdürü Yüksel Samast, "TÜRKKEP, aldığı E-Saklama hizmet yetkisi kapsamında, sahip olduğu yüksek güvenlikli ve yedekli teknolojik sistem altyapısı ve kolay kullanılabilen E-Saklama servisi ile tüm kurumlara, kuruluşlara, şirketlere, meslek mensuplarına, vergi ve defter mükelleflerine E-Saklama hizmeti vermeye başladı. E-Saklama hizmetini kurumsal ve bireysel müşterilerimize, ilgili yasal düzenlemelere ve uluslararası standartlara uyumlu olarak yüksek teknolojiye sahip İstanbul ve Ankara'da bulunan iki ayrı veri merkezimizdeki yedekli ve güvenli sistemlerimizde 5 yıl, 10 yıl veya üzerinde istenen sürelerde sağlıyoruz" bilgisini verdi.

E-Saklama hizmeti ile kâğıt belge arşiv dönemi bitiyor

TÜRKKEP E-Saklama sisteminin portal üzerinden veya entegrasyon ile kullanımının oldukça kolay olduğuna dikkat çeken Samast, E-Saklama hizmeti ile kâğıt belge arşivlerini ortadan kaldırdıklarının önemine de değindi: "Müşterilerimiz, saklama hizmeti için kullanacakları depolama alanına ve belirledikleri saklama süresine göre ücret ödemektedirler. Uçtan uca çözüm sağladığımız E-Saklama hizmetimizi alan kurumsal veya bireysel müşterilerimizin fiziksel arşiv, depolama donanımı ve yazılımları olarak herhangi bir yatırım yapmalarına gerek kalmıyor. Bu tür yatırım maliyetlerinden çok daha düşük maliyete E-Saklama hizmetini TÜRKKEP'ten alabiliyorlar. TÜRKKEP olarak E-Saklama hizmetimizle kâğıt belge arşivlerini ortadan kaldırıyoruz." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title