Haberler

Güvenç: Yatırımcımıza Destek Vereceğiz

Güncelleme:

Karacadağ Kalkınma Ajansı toplantısına katılan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, yatırımcılara destek verileceğini söyledi.

Karacadağ Kalkınma Ajansı 2015 yılı mali destek programları tanıtım toplantısına katılan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, "Artık herkes parasını fizibilitesi olan işlere ayırıyor" dedi.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda yapılan toplantıya Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in yani sıra; Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, kaymakamlar, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin ve sektör temsilcileri katıldı.

Karacadağ Kalkınma Ajansının 2015 yılındaki vizyonun değerlendirildiği toplantıda 2014 yılında yapılan önemli çalışmalar anlatıldı. Tanıtım toplantısında konuşma yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, "Artık kimse parasını boşa ve sonu belli olmadan işlere atmıyor. Herkes fizibilitesi olan işlere kaynak ayırıyor. İdarelerimizce de bu olayın kabullendirilmesi sevindirici. Bu yılda 28 milyon lira gibi önemli kaynağı proje sahiplerine vereceğiz. Meslek odalarımızdan, kuruluşlar ve KOBİ'lerden beklentimiz yüksektir. Biz de her zaman yatırımcıya destek vereceğiz. Kurulan bağımsız değerlendirme komiteleri tarafından uzman arkadaşların yasal düzenlemeye göre kontrolleri ve denetimlerinde bulunuyor. Dolayısıyla sağlıklı proje yok ise istenilen destek kabul olunmuyor. İnşallah güneş enerjisi ve diğer sektörlerle ilgili güzel projeler çıkar diye düşünüyorum. İlçe belediyelerimizden ve kaymakamlarımızdan güzel projeler bekliyoruz. Hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu. Toplantı sonunda 2013 yılında verilen desteklerle başarılı olan proje ve işletmecilere teşekkür belgeleri taktim edildi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Celalettin Güvenç Sabri Ertekin Şanlıurfa Karacadağ Yerel Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title