Haberler

Güvenç: Viranşehir'de 20 Yılda Yapılmayanı Biz İki Yılda Yapacağız

Güncelleme:

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, "Viranşehir'de 20 yılda yapılmayanı biz iki yılda yapacağız" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Viranşehir'de Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftara katıldı. İftar öncesi Viranşehir halkına seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Güvenç, "Viranşehir'de 20 yılda yapılmayanı biz 2 yılda yapacağız" dedi.

Başkan Güvenç ve beraberindekiler Viranşehir'de ilk olarak esnafı ziyaret ederek onların taleplerini dinledi. Ardından ilçede yürütülen parke taşı çalışmasını yerinde inceleyen Başkan Güvenç, ilçe koordinatörü ve ilgili daire başkanlarından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Güvenç daha sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede her gün kurulan sokak iftarına katıldı. İftardan önce konuşan Başkan Güvenç, Viranşehir'in kendileri için önemli olduğunu söyledi.

Büyükşehir Belediyesi'nin günde ortalama 5 bin kişiye iftar verdiğini belirten Başkan Güvenç, şunları söyledi: "Viranşehir hizmetin en iyisine layık. Çalmadan, çırpmadan, hırsızlık yapmadan ayrım yapmadan bu topraklarda yaşayan herkesin başının dik olmasını karnın tok olmasını arzu ediyoruz. Bunun için çabalıyoruz. Allah'a şükür bütün ilçelerimizde iftar programımız oluyor. 20 senede yapılmayan işleri merak etmeyin biz 2 yılda yapacağız. 1520 bin metrekare parke taşını döşedik. Buğday pazarı Ağostos ayında pırıl pırıl olacak. Ben herkese afiyet olsun diyorum."

İftarın ardından Başkan Güvenç, Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlediği Grup Tillo konserine katıldı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Celalettin Güvenç Viranşehir Şanlıurfa Yerel Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

öz viranşehirli:

Millet Hizmet bekliyor o gurup Tillo yu getiriyor. susuz ve sivrisineklerin kol gezdiği ilçede????????

1
0
yanıtYanıtla
mehmet er:

İnanmıyorum, sen! Şanlıurfa Valiliği döneminde İl Özel İdarenin tüm imkanlerıyla ve o devasa bütçesiyle 3 yılda ne yaptın ki? Viranşehire şimdi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığının 2. yıla girdi daha hiç bir şey göremedik, Viranşehir olarak geriye doğru gidiyoruz, su faturaları kabardı, sular kesilmeye başlandı, köylerdeki susuz köyler eskiden 15-20 köy susuzken şimdi bölgedeki su sevyesinin düşmesiyle 35-40 köye çıkmış giderek çoğalıyor başkan daha avutarak xoş etmeye devam edi

0
0
yanıtYanıtla
mehmet:

20 yılda yapılmayan hırsızlıkları, katliamları yapacaklar.

0
0
yanıtYanıtla
Demhat Welat:

bu düsmanlara oy veren Viransehirliler utansin halen bu düsmana inan zavalilar var türklerin yaptiklari yorumlari bir okuyun ben kürdüm diyenler icin neler yaziyorlar ben onlari düsman gördügüm icim zoruma gitmiyor fakat onlara yani düsmana oy verenler düsünsün demek yaptiklari küfür o oy vereneleredir Viransehirli

0
0
yanıtYanıtla
ŞERZAN4721:

Ne Urfa''ya ne de Viranşehir''e hiç bir şey yapamaz. Vali olduğu dönemlerde Urfa''ya kurulacak 1500 kapasiteli fabrikayı memleketi Maraş''a götüren bir insan şimdi de çıkıp Viranşehir bizim için önemlidir deyip halkı kandırmaya çalışıyor. Ama inanan yok ki:

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title