Haberler

Güvenç'ten Kısas'ta Esnaf Ziyareti

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, Kısas bölgesindeki esnafı ziyaret etti.

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, Kısas bölgesindeki esnafı ziyaret etti.

Kısas bölgesindeki esnafı ve vatandaşları ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, güncel konular ve projeler üzerine sohbet ederek, Şanlıurfa merkez ve ilçeleriyle birlikte köyler ve mezralar için projelerinin haricinde vatandaşlar ne istiyor bunun araştırmasını yaptıklarını söyledi. Millete hizmetkar olmaya geldiklerini belirten Güvenç, "Allah'ın izni, vatandaşlarımızın da desteğiyle göreve geldiğimizde, Valilik döneminde yapmaya çalıştığımız hizmetlerin çok daha fazlasını rahatlıkla yapmaya gayret edeceğiz. Tabii ki vatandaşlarımızın huzuru önceliğimizdir. Artık sadece Şanlıurfa'ya değil, ilçelerimize de en ücra köşedeki köylerimize ve mezralarımıza da hizmet götüreceğiz. Artık alt yapısı olmayan köylerimiz kalmayacak. Köylerimizin şehirlerden farkı olmayacak inşallah. Köylü kardeşlerimiz çok önemli ihtiyaçlarını giderebilmek için şehir merkezine gelecekler. Çünkü köylerini de şehir gibi tertemiz ve düzenli bir hale getireceğiz" dedi.

Başkan adayı Celalettin Güvenç, Kısas bölgesindeki esnafı ziyareti sırasında bir fırına girerek çalışanlarla bir süre sohbet etti, ikram ettikleri ekmeği yedi.

Daha sonra merkeze bağlı Korucuk köyüne giden Güvenç, merhum AK Parti Milletvekili Mustafa Kuş'un yakınlarına taziye ziyaretinde bulunarak baş sağlığı dileklerini iletti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Celalettin Güvenç Şanlıurfa Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title