Haberler

Güven Kıraç ve Emre Karayel'in Kredi Oyununun Galası Yapıldı

Güncelleme:

Usta oyuncular Güven Kıraç ve Emre Karayel, 'Kredi' oyunu ile aynı sahnede buluştu.

Toplumsal borç batağıyla çevrelenmiş, özgün, dinamik, çılgınca olaylarla bezeli bir komedi olan oyunun galası önceki akşam Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'nde yapıldı. Galaya televizyon ve sanat dünyasından ünlü isimler katıldı.

Trump Kültür ve Gösteri Merkezi önceki akşam Güven Kıraç ve Emre Karayel'in yeni oyunu Kredi'nin galasına ev sahipliği yaptı. Galada ünlü isimler oyuncu dostlarını yalnız bırakmadı. Deniz Akkaya, Erkan Can, Ezel Akay, Ayşe Tolga, Ebru Akel, Saba Tümer, Tümer Metin, Metin Tekin, Nilüfer Açıkalın, Sezin Akbaşoğulları, Ceyhun Yılmaz, Selen Seyven, Cem Kılıç gibi isimler oyunu izleyenler arasındaydı.

İspanya'da ekonomik kriz ilk sinyallerini vermeye başladığında Jordi Galceran tarafından kaleme alınan Kredi; bankaların kredileri kimlere verdiğini, verilen bu kredilerin yarattığı borçlanmanın bireyden başlayarak aileyi ve toplumu saran bir tefecilik problemine dönüşüp dönüşmediğini sorguluyor. Oyun izleyicisine toplumsal borç batağıyla çevrelenmiş, özgün, dinamik, çılgınca olaylarla bezeli bir komedi sunuyor.

Ünlü İspanyol oyun yazarı Jordi Galceran'in kaleme aldığı, Türkçe çevirisini Deniz Yıldız'ın yaptığı oyunun yönetmen koltuğunda İskender Altın oturuyor. Yönetmen yardımcılığını Mahir İpek'in yaptığı oyunun kostüm ve dekor tasarımı ise Şirin Dağtekin'e ait…

Kredi, 22 Ocak Cuma akşamı 20:30'da Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'nde yeniden sahnelenecek.















Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Emre Karayel Güven Kıraç Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title