Haberler

Gürün Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda Çakıcı Güven Tazeledi

Gürün Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına yeniden Nail Çakıcı seçildi.

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığından (SESOB) yapılan yazılı açıklamaya göre, Gürün Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği lokalinde gerçekleşen genel kurulda Çakıcı, odanın çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Görevde bulunduğu süre içerisinde esnafa hizmet etmenin gururu ve şevkiyle bugüne kadar geldiklerini belirten Çakıcı, "İlçemizdeki esnaflarımızı çok önemsiyoruz. Kaynak savurganlığı yapmadan bir çok kurum ve kuruluşa örnek olacak yönetim tarzıyla bugünlere geldik. Odamızın eski binası oturulamayacak kadar kötü durumdaydı, sit alanında olduğu için onarım yapılamıyordu. Girişimlerimiz neticesinde yeni hizmet binamıza kavuşarak, daha güzel ortamlarda hizmet vermeye başladık" ifadesini kullandı.

Tek listeyle gidilen genel kurulda 181 üyenin oyunu alan Çakıcı, yeniden başkanlığa seçildi. Gürün Esnaf Odası yönetim kurulu, Hüseyin Şimşek, Selahattin Çevik, Nahit Er, Ramiz Dere, Halil Çakıl ve Dündar Kara'dan oluştu. Denetim kurulunda ise Ebubekir Demirtaş, Mustafa Aslantaş ve Ufuk Aksu yer aldı. - Sivas

Kaynak: AA / Yerel

Sivas Gürün Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title