Haberler

Gürün'den Kısa Kısa

Gürün Belediye Başkanımız Nami Çiftçi, sanayi sitesindeki esnafları ziyaret etti.

Gürün Belediye Başkanımız Nami Çiftçi, sanayi sitesindeki esnafları ziyaret etti.

Çiftçi, Gürün Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Seral Koca ile sanayi sitesindeki iş yerlerini gezerek, doğalgazın Gürün'e gelmesiyle ilgili destek istedi.

Doğalgazın gelmesiyle ilçede çok şeyin değişeceğini belirten Çiftçi, "Gürün bu sayede önemli ölçüde ilerleme kaydedecek ve doğalgazla daha da büyüyecek. Esnaflarımızdan bu konuda gerekli hassasiyeti göstermeleri istiyorum" dedi.

Koca ise " Gürün'e doğalgaz gelmesi noktasında sanayi esnafı olarak, kooperatifimize kayıtlı 73 esnafımızla üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. İlçemizin, Gürün'ün gelişmesi, ilerlemesi noktasında sivil toplum kuruşları olarak bizlerin payına düşen ne varsa yapmaya hazırız" ifadesini kullandı.

Doğalgaz bilgilendirme toplantısı

Gürün Kaymakamı Fatih Özdemir ve Belediye Başkanımız Nami Çiftçi, doğalgazın Gürün'e gelmesiyle ilgili çalışmaları sürdürüyor. Özdemir ve Çiftçi, vatandaşların doğalgaz konusunda daha yakından bilgilendirilmesi için her mahallede toplantı düzenliyor.

Özdemir ve Çiftçi, Burçevi Mahallesi'nde düzenlenen toplantıda doğalgaz yatırım programı hakkında mahalle sakinlerine bilgiler verdi.

Kaymakam Özdemir, doğalgaz abone ücretlerinin yatırılması için son tarihin 30 Kasım olduğunu hatırlatarak, "Önümüzdeki iki haftalık süreyi en iyi şekilde kullanmalı ve Gürün olarak bu işin üstesinden hep birlikte gelmeliyiz. Yakınımıza kadar gelmiş, Gürün'ümüzün çehresini değiştirecek bu hizmete hep birlikte sahip çıkmalıyız" dedi.

Çiftçi, ise mahalle sakinlerini doğalgaz konusunda duyarlı olmaya davet ederek, şunları kaydetti:

"Başta TBMM Başkanımız olmak üzere, Kaymakamımızla Ziraat Bankası Şubesi'ne giderek gerekli abone ücretini hep birlikte yatırdık. Şimdi sıra sizlerde. Gürün olarak üzerimize düşeni yapıp, doğalgaz abone ücretlerini yatırdığımız takdirde, TBMM Başkanımız İsmet Yılmaz'ın da desteğiyle doğalgazı ilçemize bir yıl içerisinde getirmeyi hedefliyoruz. Gelecek hizmet hepimizedir, hizmet Gürün'ün geleceği içindir. O nedenle herkesi duyarlı olmaya çağırıyoruz."

Kaynak: AA / Yerel

Fatih Özdemir Nami Çiftçi Gürün Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title