Haberler

Gürün'de 14 Mart Tıp Bayramı Kutlandı

Gürün İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Gürün Devlet Hastanesi Başhekimliği tarafından 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.

Gürün İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Gürün Devlet Hastanesi Başhekimliği tarafından 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.

Gürün Kaymakamı Fatih Özdemir, bir restoranda düzenlenen programda yaptığı konuşmada, bu ülkenin yapı harcında herkes kadar değerli sağlık personelinin de büyük payı olduğunu belirtti.

Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi de "Dünyanın bütün serveti sizde bile olsa eğer sağlığınız yoksa bu hiçbir anlam ifade etmez. Tekrar şifa veren eller olarak siz sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı'nı kutluyorum" dedi.

Gürün Devlet Hastanesi Başhekimi Muzaffer Kayacı ise insanı yaşatmayı, insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaçladıklarını belirtti.

Gürün İlçe Sağlık Müdürü Evren Özbey de programın temel öznesinin ülke çapında vefakarca, cefakarca hizmet vererek bu şerefe nail olan değerli sağlık mensupları olduğunu vurgulayarak tüm çalışanların Tıp Bayramı'nı kutladı.

Programda, bazı sağlık çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı takdir belgeleri verildi.

Kaynak: AA / Yerel

Tıp Bayramı 14 Mart Gürün Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title