Haberler

Gürültü Yapan Yeğenini Hastanelik Etti

Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi'ne bağlı Çavuşlu Köyü'nde evinin önünde, baltayla odun kıran yeğeni Serdar Yaman'ı (32) uyarıp çocuklarının uyuduğunu ve rahatsız olduklarını belirten amca İ.Y.(İlyas Yaman) (44), uyarısına rağmen odun kırmaya devam...

Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi'ne bağlı Çavuşlu Köyü'nde evinin önünde, baltayla odun kıran yeğeni Serdar Yaman'ı (32) uyarıp çocuklarının uyuduğunu ve rahatsız olduklarını belirten amca İ.Y. (İlyas Yaman) (44), uyarısına rağmen odun kırmaya devam eden yeğenini odunla döverek hastanelik etti.

Olay, Bayramiç İlçesi'ne bağlı Çavuşlu Köyü'nde bugün öğle saatlerinde meydana geldi. Çifti evli ve bir çocuk babası Serdar Yaman, evinin önünde baltayla odun kırmaya başladı. Gürültü üzerine yandaki evden çıkan çiftçi evli ve üç çocuk babası İ.Y., çocuklarının uyuduğunu, gürültü nedeniyle rahatsız olduklarını belirtip yeğeninden odun kırmamasını istedi. Ancak, amcasının uyarısına kulak asmayan Serdar Yaman, odunları kırmaya devam etti. İddiaya göre bu duruma öfkelenen amca İ.Y., yerden aldığı odunla yeğenini dövdü. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan ve baygınlık geçiren Serdar Yaman, köylülerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Bayramiç Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalenin ardından Yaman, Çanakkale Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Jandarma tarafından ifadesine başvurulan amca İ.Y. ise daha sonra serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çanakkale Bayramiç Çavuşlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title