Haberler

Gürsulular Demokrasi Nöbetine Damgasını Vurdu

Güncelleme:

Gürsu, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'ndaki demokrasi nöbetine damgasını vurdu.

Ülkemizin bütünlüğüne kasteden şer güçlerin darbe girişiminin ardından ülkemizde yaşanan birliktelik ruhu meydanları coşturmaya devam ediyor.

Gürsu Kaymakamlığı, Gürsu Belediyesi, Gürsu Ziraat Odası ve Gürsu Minibüsçüler Odası' nın organizasyonunda, Gürsu kamu kurumları ve sivil toplum kuruluş temsilcileri, muhtarlar, Gürsu Belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve personelleri ile ilçe halkının katılımıyla gerçekleştirilen yürüyüş renkli görüntülere sahne oldu.

Gürsu' da toplanan kortej, Ay Yıldız Mehteran Takımı traktörler, minibüsler eşliğinde, binlerce katılımcıyla, Gökdere Meydanı' ndan Demokrasi Meydanı' na yürüdü. Demokrasi Meydanı' nda sunulan Mehteran gösterisiyle yaşanan coşku, Heykel' e kadar süren yürüyüşle zirveye ulaştı.

Gürsu Kaymakamı Mehmet Makas, Gürsu İlçe Jandarma Komutan Vekili Fatih Erdoğan, Gürsu İlçe Emniyet Müdürü Erdoğan Baydemir, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık' ın önderliğinde yapılan yürüyüş meşalelerle renklenirken, "Gürsu burada dimdik ayakta,harşey vatan için,

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık,"Millet olarak ülkemizi sahiplenme ve savunmada gösterilen üstün iradenin coşkusu, her geçen gün artarak meydanlara taşmaya devam ediyor. Gürsu olarak ilk günden bugüne, ülkemizin geleceği için meydanlardayız. Muhteşem bir sinerjiyle biraraya gelerek demokrasi nöbetimizi en coşkulu şekilde tutmaya devam ediyoruz. Millet olarak göstermiş olduğumuz irade dolayısıyla halkımızla gurur duyuyorum. Tüm dünyaya demokrasi örneği olacak, güçlü millet iradesini ve hakimiyetini göstermiş olduk. Millet olarak, vatan sözkonusu olduğunda her şeyi bir kenara bırakarak nasıl birlik olduğumuzu, canımızı ortaya koyarak vatanımızı nasıl savunduğumuzu tüm şer güçler gördü. İnşallah ülke olarak bu zor günleri de en kısa zamanda geride bırakacağız. Ülkemiz için nöbetimiz devam edecektir"dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fatih Erdoğan Mustafa Işık Gürsu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title