Haberler

Gürsu Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda Sona Gelindi

Güncelleme:

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Gürsu Belediyesi tarafından tadilatı devam eden Gürsu yarı olimpik yüzme havuzu bitme aşamasına geldi.

Ufak tefek eksiklikleri bulunan havuzun ocak ayının sonuna kadar hizmete girmesi bekleniyor.

Gürsu'da sadece fiziki değil sosyal dönüşüm için de yatırımlar gerçekleştiren Gürsu Belediyesi, Kurtuluş Mahallesi'nde tadilatı yüzde doksan sekiz seviyesine ulaşan Gürsu Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nin açılışına hazırlanıyor.

Tesisin son durumu hakkında bilgi almak amacıyla Gürsu Kaymakamı Mehmet Makas ile birlikte kompleksi denetleyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, tesisin Gürsu'da fark yaratacağını söyledi. Kompleksin tamamlanma aşamasına geldiğini ve yaklaşık bir ay içinde hizmete açılacağını belirtti. Işık "Yüzme Havuzunun çatısı, özel ekipler tarafından hafif yapısıyla görsel bir güzelliğe sahip Uzay Çatı sistemi ile kapatıldı. Gürsu Belediyesi ısıtmalı yarı olimpik yüzme havuzunu hayata geçirerek ilçemiz insanını spor ve sağlık alanında güzel bir hizmetle buluşturmayı hedefliyor." diye konuştu.

Başkan Işık tadilattan sonra yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun Gürsu'lu vatandaşalara yaz/kış hizmet vereceğini belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Işık Gürsu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title