Haberler

Gürsu Heyeti Bursaspor'u Ziyaret Etti

Güncelleme:

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, ziyarette yaptığı konuşmada Bursaspor için herkesin taşın altına elini sokması gerektiğini vurguladı.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Gürsu Belediye Başkan Yardımcısı Ş.Birol Kaya, Gürsu Organize Sanayi Bölgesi (GÜSAB) Başkanı Yunus Aydın, Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Gürsu İlçe Başkanı Mustafa Yıldırım ve beraberindeki heyet Bursaspor Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

Işık,"Öncelikle kongreniz hayırlı uğurlu olsun. Biz tabii ki Gürsumuz'dan Bursaspor başkanının çıkması adına mutluyuz, gururluyuz. Birlik ve beraberlik içerisinde herkes elini taşın altına koyması gerekir diye düşünüyorum. Çünkü tek başımıza bu işi yapamayız ama birlik olursa hem Bursa kalkınır hem de Bursasporumuz kalkınır. Ben Ali ağabeyin ticarette gösterdiği başarıyı Bursaspor'da da göstereceğine, Bursaspor'un daha güzel yerlere geleceğine inanıyorum" dedi.

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Bursaspor'un bu kentin ortak değeri olduğunu vurguladı. Ziyaretlerden dolayı mutlu olduklarını belirten Başkan Ali Ay, "Bu birlik ve beraberliği gördükçe moral ve motivasyonumuz yükseliyor" dedi. " Bursaspor şehrimizin ortak paydası. Bursaspor güzel olur, iyi olursa şehrimiz kazanır. Şehrimiz kazanırsa herkes kazanır. Onun için bizde gerekli çalışmaları yapıyoruz. Bu işin üstesinden geleceğiz inşallah" dedi.

GÜSAB Başkanı Yunus Aydın ise yaptığı konuşmada, "Başkanlığınız ve yönetiminiz şahsınız ve kulübümüze hayırlı olsun. Gürsu Organize Sanayi Bölgesi'nden başarılı bir sanayicinin kulüp başkanı olması bizleri onurlandırmıştır. Elimizden gelen ne varsa, neler yapabileceğimiz konusunda Gürsu halkı ve sanayicilerimiz ile bir çalışma içerisine girip, bizlere düşen neyse yapacağız. Başarılı olacağınıza inanıyoruz. İş hayatınızda gösterdiğiniz başarıyı burada da göstereceğinize inanıyoruz" dedi.

Ak Parti Gürsu İlçe Başkanı Mustafa Yıldırım ise"Bizim için çok büyük bir gurur oldu, Gürsu'dan bir temsilcinin Bursaspor başkanı olması. Bu mutluluğu birlikte yaşayalım istedik. Hem teşkilatımız, hem belediyemiz hem de GÜSAB ile birlikte geldik. Sinerji ile birlikte inşallah Bursa'da birliği beraberliği sağlayacaksınız. Bursaspor'u özlenen günlere, şampiyonluğa yeniden taşıyacaksınız inşallah. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz"dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Mustafa Işık Bursaspor Gürsu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title