Haberler

Gürsü Belediye Başkanı Yıldız'ın Vefatı

- Sağlık bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun camiden çıkışı- Müezzinoğlunun konuşması - Konuşmayı dönleyen vatandaşlardan detaylar - Uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Gürsu Belediyesi eski başkanı Cüneyt Yıldız'ın babası Ahmet Yıldız'dan detaylar - Müezzinoğlunun ayrılışı -Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: -"Cüneyt kardeşimiz, benden Gürsu'ya bir hastane talebinde bulunmuştu ve bende ona seçim sonrasında diyerek bir dönüş yaptım. Ama seçim sonunu göremedi"-"Onun vasiyetidir ve inşallah Gürsumuza onun ölüm yıl dönümünde hastaneyi açacak şekilde bir yol haritasını belirledik" Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, uğradığı silahlı sonucu hayatını kaybeden Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız'ın adını taşıdığı hastanenin, ölüm yıl dönümünde faaliyete geçeceğini söyledi.

- Sağlık bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun camiden çıkışı- Müezzinoğlunun konuşması - Konuşmayı dönleyen vatandaşlardan detaylar - Uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Gürsu Belediyesi eski başkanı Cüneyt Yıldız'ın babası Ahmet Yıldız'dan detaylar - Müezzinoğlunun ayrılışı -Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: -"Cüneyt kardeşimiz, benden Gürsu'ya bir hastane talebinde bulunmuştu ve bende ona seçim sonrasında diyerek bir dönüş yaptım. Ama seçim sonunu göremedi"-"Onun vasiyetidir ve inşallah Gürsumuza onun ölüm yıl dönümünde hastaneyi açacak şekilde bir yol haritasını belirledik" Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, uğradığı silahlı sonucu hayatını kaybeden Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız'ın adını taşıdığı hastanenin, ölüm yıl dönümünde faaliyete geçeceğini söyledi. Müezzinoğlu, Gürsu Zafer Cami'de kıldığı teravih namazının ardından vatandaşlarla bir araya geldi.Burada gazetecilere açıklama yapan Müezzinoğlu, ramazan ayını "Rahmet ayı" olarak nitelendirerek, hayırlı geçmesi dileğinde bulundu.Makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız'ın ailesini, geçen hafta Gürsu'ya gelerek ziyaret ettiğini hatırlatan Müezzinoğlu, "Öncelikle ben rahmetli olan Cüneyt kardeşimize gani gani rahmet diliyorum. Allah mekanını cennet eylesin." dedi.Yıldız'la vefat etmeden 10 gün önce toplu açılış töreninde bir araya geldiğini ve kendisine bir talepte bulunduğunu aktaran Müezzinoğlu, şöyle konuştu: "Cüneyt kardeşimiz, benden Gürsu'ya bir hastane talebinde bulundu ve bende ona seçim sonrasında diyerek bir dönüş yaptım. Ama tabi seçim sonunu göremedi. Onun vasiyetidir ve inşallah Gürsumuza onun ölüm yıl dönümünde hastaneyi açacak şekilde bir yol haritasını belirledik. Allah'ım bize hastanenin açılışını görmeyi nasip etsin. Onun adını, o güzel insanlığını yaşatabilmek hepimizin görevi. Rabbim tekrar ondan razı olsun mekanını cennet eylesin."Yıldız'ın babası Ahmet Yıldız da Müezzinoğlu ile bir araya geldi. Müezzinoğlu daha sonra Gürsu ilçesinde bir kafede Ak Parti Gürsu ilçe teşkilatıyla görüştü.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Müezzinoğlu Cüneyt Yıldız Bekir Yıldız Gürsu Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

semih.Akyol:

Allah.rahmet.eylesin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title