Haberler

Gürsel Tekin: "Zeki Alasya, Şekeri Nedeniyle Tedaviyi Ertelemiş"

Usta oyuncu Zeki Alasya’nın hayatını kaybettiği haberini alan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Sekreteri Gürsel Tekin, hastaneye geldi.

Usta oyuncu Zeki Alasya'nın hayatını kaybettiği haberini alan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Sekreteri Gürsel Tekin, hastaneye geldi. Tekin, "Tedavisi daha önce yapılması gerekirken şeker sorunu olduğu için ertelemiş" dedi.

Usta oyuncu Zeki Alasya, Karaciğer hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü Koç Üniversitesi Hastanesi'nde 72 yaşında hayatını kaybetti. Usta oyuncunun hayatını kaybettiği haberini alan CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Koç Üniversitesi Hastanesi'ne geldi. Tekin hastane çıkışında basın mensuplarına açıklama yaptı.

Tekin, Alasya'nın ailesine başsağlığı dileyerek, "Zeki ağabey Türkiye'nin en önemli mizahçıları sanatçılarından biri. 77 milyon sevgilisini kaybetmiş oldu. Ailesine ve sanat camiasında ki arkadaşlarına başsağlığı diliyorum" dedi.

Zeki Alasya'nın 3 hafta önce hastaneye yatırıldığını kaydeden Gürsel Tekin, "3 hafta önce hastaneye gelmiş. Tedavisi daha önce yapılması gerekirken şeker sorunu olduğu için ertelemiş. Bütün müdahalelere rağmen kurtarılamamış. Cenaze töreni için ailesi ve arkadaşı kızının evinde şuan. Cenaze işlemleri büyük olasılıkla cumartesi ve ya pazar günü düşünülüyor" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Koç Üniversitesi Gürsel Tekin Zeki Alasya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title