Haberler

Gürsel Tekin'in 18 Milletvekili İddiasına Fatih Portakal'dan Tepki

Güncelleme:

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin'in, AK Parti'nin iktidar olabilmek için 18 vekile para hazırladığı iddiasına FOX Ana Haber sunucusu Fatih Portakal tepki gösterdi.

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, AK Parti'nin iktidar olabilmek için 18 milletvekiline para hazırladığını ve bu paraların Katar ve Azerbaycan'da hazır olduğunu iddia etti. Tekin'in bu iddialarına FOX Ana Haber sunucusu Fatih Portakal'dan sert bir eleştiri geldi.

"BİR BELGESİ VARSA ORTAYA KOYARSINIZ"

Gürsel Tekin'in bu iddialarını ispatlaması gerektiğini söyleyen Portakal, "Bir belgesi varsa bu işin, bu kadar eminseniz koyarsınız bize de bulmaca çözdürtmezsiniz. Biz de deriz ki gerçekten varmış böyle bir şey. Böylece insanların akıllarını bulandırmazsınız." dedi.

GÜRSEL TEKİN'DEN 18 VEKİL İDDİASI

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, AK Parti'nin 18 milletvekilini transfer ederek 276 salt çoğunluğu yakalamak istediğini iddia etti.

"BİZİM İÇİN NAMUS KAVRAMI ÇOK DEĞERLİDİR"

Tekin, konuyla ilgili şunları söyledi; "Bizim için namus kavramı çok değerlidir. Hiç kimse millet iradesiyle almış olduğu yetkiyi, milletin iradesini, kendi namusunu pazara çıkarabilecek aşağılık bir düşünce içinde olmasını düşünemiyorum. CHP'de asla olmaz ama MHP ve HDP'nin içinde de olacağına milyonda bir ihtimal vermek istemiyorum. AK Parti iktidarda kalmak için sadece para ile değil başka şeylerle de insanları kıskaca alabilirler.

"PARALAR KATAR'DA AZERBAYCAN'DA HAZIR"

AK Parti için ya iktidar ya iktidar. Ortası yok. Muhalefetin bedelinin ağır olduğunu biliyor. Her türlü kirli şeylere başvurabilir. Ama AK Parti için 30-40 milyon dolar hiçbir şey değil. Haram iş adamlarının gelecekleri söz konusu. Haram iş adamları bu işe hazır. Para da sıkıntı yok. Paralar Katar'da, Azerbaycan'da hazır."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Fatih Portakal Gürsel Tekin Ak Parti Katar Medya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500

Yorumlar (148)

SONAR SONDAJmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu gürsel tekini dikkate almayın .Allah aşkına böylelerini nasıl vekil yapıyorlar

50
5
yanıtYanıtla
Inadına TAYYIPmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Gursel tekin,fatih portakal,k.kilicdaroglu, bunlari topla carp böl yine bisi olmaz.hadi az ilerde oynayin:)

31
18
yanıtYanıtla
bozkurtMobil-ANDROID:

ülkucuyum ama pişmanim bundan sonra akp o bahçeli gidene kadar.keşke vereydim oyumu ülkeyi ne hale getirdik biz yaptik

37
10
yanıtYanıtla
İşin gücün sahtekarlık gürsel OĞLAN...:

İşin gücün sahtekarlık gürsel OĞLAN

32
7
yanıtYanıtla
muhittin:

akepe eriyorcok ıyı yaaaaa2023''u gormez bunlar :)

12
26
yanıtYanıtla
d bakırlımobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu Kadar açık yalan atiyorlar millet nasıl bunları destekliyor hayret kaliyorum

22
12
yanıtYanıtla
Delikanli nMobil-IOS:

Ben her zaman söyledim bana Chp icinden birisi bir tane dürüst Adam gösteremeziste halk Size inanmiyor kendileriniz gibi vaatleriniz de yalan

22
11
yanıtYanıtla
ADANALI TAMER:

SAYIN TEKIN BU DEDIGIN DE TÜRKIYE IKI GÜNE KALMAZ SURIYE ILE SAVAS A GIRECEK DEDIGIN GIBI BOS KONUSMA SIYASETCI ATMAZ DÜRÜST OLUN DÜRÜST.

30
1
yanıtYanıtla
KimsesizMobil-IOS:

Bunlar nasıl insanlar ya hep çamur at izi kalsın

30
1
yanıtYanıtla
Turgay Mobil-IOS:

Millet AKP nin kıymetini anlayacak arkadaslar

18
12
yanıtYanıtla
Tüm 148 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title