Haberler

Gürpınar Aşık Veysel Sahnesi Yenileniyor

Beylikdüzü’nde kültür sanat adına hizmet veren alanlar yenileniyor.

Beylikdüzü'nde kültür sanat adına hizmet veren alanlar yenileniyor. Açıldığı günden bu yana birçok etkinliğe ev sahipliği yapan Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar Aşık Veysel Sahnesi de baştan aşağı değişiyor. Havalandırmadan akustiğine kadar tamamen restore edilecek sahnenin, yeni imajıyla Aralık ayında hizmet vermeye başlaması planlanıyor.

Bu yıl daha iyi hizmet adına yenilenmeye başlayan Beylikdüzü Kültür Merkezi'nin ardından 2015 yılının Mart ayında Beylikdüzü'nde hizmete açılan Gürpınar Aşık Veysel Sahnesi de tadilata girdi. Ülkeye sanatçı kazandırmak amacıyla Avrupa Yakası'nın ilk Güzel Sanatları Lisesi olarak Beylikdüzü'ne yapılan Gürpınar Aşık Veysel Güzel Sanatlar Lisesi'nin içerisinde yer alan sahne, bugüne kadar birçok sanatçının performansına ve etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Sanat ve sanatçıya verdiği özenle göz önünde olan Beylikdüzü'nde vatandaşa daha konforlu ve daha ferah bir ortam sağlamak amacıyla baştan aşağıya revize edilecek olan Beylikdüzü Belediyesi Aşık Veysel Sahnesi'nin seyirci kapasitesi 300 kişiye çıkarılacak. Havalandırma sisteminin de tamamen yenileneceği sahneye yapılacak olan özel akustik sistemiyle de keyifli seyirlere sahne olacak olan ve eski adıyla Gürpınar Kültür Merkezi olarak bilinen mekanın Aralık ayında hizmete açılması planlanıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title