Haberler

Güroymak'ta Öğrencilere Kitap Dağıtıldı

Güroymak Kaymakamlığının desteğiyle, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavına hazırlanan 8. sınıf öğrencilerine kitap dağıtıldı.

Güroymak Kaymakamlığının desteğiyle, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavına hazırlanan 8. sınıf öğrencilerine kitap dağıtıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrullah Sabaz ve şube müdürleriyle, ilçede TEOG sınavına hazırlanan bin 236 öğrenciye kitap dağıttı.

Sabaz, yaptığı açıklamada, eğitimin her aşamasında öğrencileri desteklediklerini ve ilçede eğitimin kalitesinin artırılması konusunda kaymakamlığın tüm talepleri karşıladığını belirterek, "Bu nedenle İlçe Kaymakamımız Çağlayan Kaya'ya teşekkür ediyorum. İlçemizde eğitim ve öğretimin kalitesinin artırılması konusunda ekip olarak gayretli çalışmalar yaptık. Bundan sonra da çalışmalarımız hızla devam edecek" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Güroymak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title