Haberler

Güroymak'ta Kahveye Silahlı Baskın: 2 Ölü, 6 Yaralı

Güncelleme:

Bitlis'in Güroymak İlçesi'nde bir kahveyi basan silahlı kişiler 2 kişiyi öldürdü, 6 kişiyi yaraladı. İlçede geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Bitlis'in Güroymak İlçesi'nde bir kahveyi basan silahlı kişilerin 2 kişiyi öldürdüğü, 6 kişiyi yaraladığı bildirildi. Polis kaçan saldırganları yakalamak için ilçede geniş çaplı soruşturma başlattı.

SİLAHLI 4 KİŞİ KAHVEYİ BASTI

Olay, bugün öğle saatlerinde ilçe merkezinde Hükümet Konağı'nın karşısında bulunan bir kahvede meydana geldi. Yeşilırmak ailesine mensup oldukları öne sürülen silahlı 4 kişi, daha önce aralarında husumet bulunan Boalan ailesine mensup kişilerin oturduğu kahveye gelerek uzun namlulu silahlarla ateş etmeye başladı. Açılan ateş sonucu Ömer ve Nuri Bolalan olay yerinde yaşamını yitirirken, adları açıklanmayan 6 kişi yaralandı.

GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yaralılar çağrılan ambulanslarla Güroymak, Tatvan ve Bitlis Devlet Hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alınırken, polis saldırıyı yapanları yakalamak için ilçede geniş çaplı soruşturma başlattı. Bu arada, ailelerin yaşadıkları evlerin önünde de güvenlik önlemleri alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güroymak Bitlis Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (48)

ŞANLIURFA:

BU HDPKK YA OY VERENLER UYANIN ARTIK TEK ÇARE AKP

33
36
yanıtYanıtla
ankaralı:

g doğudaki kürt vatandaşlarımız ermeniler zerdüş çülere bi mesafe koysalar dişlasalar olay daha net görülecek

39
16
yanıtYanıtla
Barış:

Sen fazla dizi izliyon.. Tek Türkiye falan

yanıt2
yanıt1
İSMAİL KARAKÖY:

yiyin ulan birbirinizi

7
44
yanıtYanıtla
kekorec:

kirolar kuduz kopek gibi saldirmadan duramiyolar

15
29
yanıtYanıtla
kürt:

Ahmak bu işin koruluğu yok zaten pkk senin gibi lerin sayrsonde azdi gondi

yanıt11
yanıt8
cizreli73:

orda kim bilir vatanını seven insanlar vardı blkide onlar için vurmuştur bu hain terörist ermeni uşakları

29
10
yanıtYanıtla
tedbirli olalım:

pkklı davarlar her yerde baskı kurup müslüman kürtleri gündelik hayattan ve mukaddesattan kurtarmak istiyorlar. . .

32
5
yanıtYanıtla
tedbirli olalım:

kendilerince kurtarıp dinsiz ideolajilerine meze yapmak istiyorlar. . .

yanıt6
yanıt0
ZazaMobil-IOS:

Vurulanlar pkk adına bunlardan para istemiş. Onlarda biz. Pkk ya haraç vermeyiz dedi kurşunu bastı

23
11
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title