Haberler

Gürgentepe'ye Hastane Müjdesi

Gürgentepe İlçe Devlet Hastanesi bünyesinde 5 yataklı Diyaliz Merkezi düzenlenen törenle açıldı.

Gürgentepe İlçe Devlet Hastanesi bünyesinde 5 yataklı Diyaliz Merkezi düzenlenen törenle açıldı.

Diyaliz Merkezi'nin açılış törenine Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Gürgentepe Kaymakamı Murat Sarı, Gürgentepe Belediye Başkanı Yener Yalçınkaya, AK Parti Ordu İl Başkanı Hüseyin Akyol, İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Küçükoğlu, Ordu İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Hasan Öztürk, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Coşkun Avcı, hastane yöneticileri, kurum amirleri ve çok sayıda davetli katıldı.

25 yatak ve 2 nitelikli hasta odası ile 1998 yılından bu yana hizmet veren Gürgentepe İlçe Devlet Hastanesi'nde yeni kurulan 5 yataklı Diyaliz Merkezi'nin açılış kurdelesini Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Gürgentepe Kaymakamı Murat Sarı, Gürgentepe Belediye Başkanı Yener Yalçınkaya, Ak Parti Ordu İl Başkanı Hüseyin Akyol, İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Küçükoğlu, Ordu İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Hasan Öztürk birlikte kestiler.

GÜRGENTEPE'YE YENİ HASTANE MÜJDESİ

Açılış töreninde bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Gürgentepe'ye bir müjde verdi. Yılmaz, yeni Gürgentepe Devlet Hastanesi'nin ihalesinin Ankara'da TOKİ'de yapıldığını belirtti. Yılmaz, "Yeni hastanemizin ihalesiyle birlikte Gürgentepe ilçemiz yeni konseptine uygun bir şekilde tüm tıbbi alanlarıyla birlikte sağlıkta önemli hizmetleri inşallah iktidarımızın hizmet kurgusuyla birlikte sağlamış olacak. Ben sağlık alanında yapılan bu yatırımlarımızın devam edeceğini, eksik kalan bölümlerimizin de hem Büyükşehir olarak bizler tarafından takip edileceğini hem de Devletimizin, Sağlık Bakanlığımızın ilgili birimlerinin sonuna kadar gayret göstereceğine inanıyorum" dedi.

DİYALİZ HASTALARIMIZ İLÇE DIŞINA GİTMEKTEN KURTULDU

Ordu İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Hasan Öztürk de açılışı gerçekleşen diyaliz ünitesinin 5 yataklı ve aynı günde 24 hastaya hizmet sunabilecek kapasitede olduğunu belirterek, "İlçemizdeki diyaliz hastalarımız tedavi görebilmek için Ordu Merkez'deki hastanelere ve Gölköy Devlet Hastanemize gitmek zorunda kalıyordu. Gürgentepe Devlet Hastanemizde diyaliz merkezi kurulmasıyla birlikte hastalarımız ilçe dışına gitmekten kurtulacaklar. Tüm vatandaşlarımızın kendilerine en yakın Sağlık Tesisinde her alanda tedavi görebilmelerini sağlayabilmek amacıyla bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Enver Yılmaz Gürgentepe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title