Haberler

Güreşler İptal Edildi

Balıkesir’in Havran ilçesinde Hakkari Dağlıca bölgesinde meydana gelen terör olayları nedeniyle Kurtuluş etkinlikleri kapsamında yer alan mehteran,bando gösterileri ve güreş müsabakaları iptal edildi.

Balıkesir'in Havran ilçesinde Hakkari Dağlıca bölgesinde meydana gelen terör olayları nedeniyle Kurtuluş etkinlikleri kapsamında yer alan mehteran,bando gösterileri ve güreş müsabakaları iptal edildi.

Belediye Başkanı Emin Ersoy "8 Eylül Havran'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 93. Yıl dönümü Kutlu Olsun. Güzel şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünü, 93 yıl önceki aynı ruh ve heyecanla kutluyoruz ve daima hep birlikte kutlayacağız. Bize bu onuru, bu sevinci, bu bayramı yaşatan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı şehitlerimizi saygıyla, minnetle, rahmetle anıyorum." dedi. Ersoy ayrıca yaşanan terör olaylarında şehit olan kahraman mehmetçik ve polislerimizin manevi huzurları karşısında saygı ile eğildiğini ifade ederek kutlama etkinliklerindeki bazı programların iptal edildiğini ifade etti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir Dağlıca Hakkari Havran Yerel Haberler

title