Haberler

Güreşin Kalbi Sancaktepe'de Atacak

Güreş Süper Ligi serbest stil B grubunda mücadele eden Sancaktepe Belediyespor, bu hafta kendi evinde Bursa Büyükşehir Belediyespor ve Bahçelievler Belediyespor'u konuk edecek. Mustafa Öncel Spor Kompleksi'nde gerçekleşecek olan müsabakalar, 27 Nisan Pazar günü saat 11.00'de başlayacak.

Süper Lig adıyla bu sene ilk kez düzenlenen Güreş Ligi'nde toplam 12 takım 4 grupta 3'er takım halinde mücadele ediyor. Gruplarında ilk sırayı alacak olan takımlar direkt bir üst tura çıkarken, grup ikincisi olan takımlar ise kendi aralarında karşılaşacak. Bu karşılaşmalar sonunda ilk ikiye girecek olan takımlarda bir üst tura çıkacak. Yapılan müsabakalar sonunda son altıya kalan takımlar ise 3'er takım halinde iki grupta mücadele edecek. Grup müsabakaları sonunda ise grup 1'inci olan takımlar final müsabakası ile Güreş Ligi'nin şampiyonu olacak. Güreş Ligi 3'üncü hafta müsabakaları, 27 Nisan 2014 Pazar günü saat 11.00'da İstanbul Sancaktepe Belediyesi Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi'nde yapılacak.

Organizasyonla ilgili açıklamalarda bulunan Sancaktepe Belediyespor Kulübü Başkanı Muhammed Ali Cankatar, müsabakaların yapılacağı Mustafa Öncel Spor Kompleksi'nde tüm hazırlıkların eksiksiz olduğunu söyledi. Cankatar, "Bu yıl Süper Lig adı ile ilk kez düzenlenecek olan deplasmanlı güreş liginde ilk kez ev sahipliği yapacak olmanın gururu ve heyecanı içindeyiz. Geçen ay hizmete soktuğumuz Mustafa Öncel Spor Kompleksi'nde tüm hazırlıklar eksiksiz bir şekilde tamamlandı. Misafir takım sporcu ve teknik heyetini en iyi şekilde ağırlayarak Sancaktepe Belediyespor'a yakışır şekilde ev sahipliğini yapacağız" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bursa Büyükşehir Belediyespor Mustafa Öncel Bahçelievler Sancaktepe Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title