Haberler

Güreşçilere Altın Ödülü

Bartın Belediyesi Spor Kulübü Derneği güreşçileri Türkiye Şampiyonası'nda elde ettikleri başarılardan dolayı Belediye Başkanı Cemal Akın tarafından ödüllendirildi.

Bartın Belediyesi Spor Kulübü Derneği güreşçileri Türkiye Şampiyonası'nda elde ettikleri başarılardan dolayı Belediye Başkanı Cemal Akın tarafından ödüllendirildi.

Büyükler Kategorisinde Türkiye üçüncüsü ve Karakucak Gençler Kategorisinde 60 kiloda Türkiye Şampiyonu olan Yavuz Ayaz, Karakucak Gençler Kategorisinde 50 kiloda Türkiye ikincisi olan Zeki Aslantin, Üniversiteler Arası Gençler Kategorisinde 66 kiloda Türkiye üçüncüsü olan Kamil Ayaz, Üniversiteler Arası Gençler Minder Kategorisinde 46 kiloda Türkiye beşincisi olan Süleyman Yıldız, Üniversiteler Arası Yıldızlar Kategorisinde 55 kiloda daha öncede derecelik elde eden ve Türkiye üçüncüsü Umuthan İnan, Karakucak Yıldızlar Kategorisinde 66 kiloda Türkiye beşincisi olan Hüseyin Teoman Dağlıoğlu, Karakucak Gençler Kategorisinde 54 kiloda Olcay Dağlıoğlu ve antrenörler Ünal Özkan ve Erkan Yetim, başarılı geçen Türkiye Şampiyonası'nın ardından Belediye Başkanı Cemal Akın'ı ziyaret ettiler. Alınan derecelerden ve başarılarından ötürü güreşçileri tebrik eden Belediye Başkanı Cemal Akın, "Belediye olarak sportif faaliyetlere verdiğimiz destek ve önem kadar ata sporumuz güreşe de sahip çıkıyoruz. Bu kapsamda ata sporumuz güreşi yaşatmak için Belediye Spor Kulübümüz bünyesinde kurduğumuz güreş takımımız aldığı başarılı sonuçlarla bizleri gururlandırdı. Hepsini de ayrı ayrı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Başkan Akın derece elde eden güreşçilere altın takarak kendilerine bu mutluluğu yaşattığı için teşekkür etti. Ayrıca Bartın Belediyesi Güreş Spor Kulübü As Başkanı Taner Bilal kulüp adına Belediye Başkanı Cemal Akın ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin'e el yapımı kispet maketi hediye ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cemal Akın Türkiye Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title